Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

A harmadik Fradi- Dózsa következik

2017 december 01.

A harmadik Fradi- Dózsa következik

Az Európai Szuperkupa döntője és a bajnoki alapszakasz után a BENU Magyar Kupa elődöntőjében is egymásba gabalyodik a Ferencváros és a Szolnoki Dózsa. A címvédő egy váratlan BL-vereségből érkezik a meccsbe. 

Ugyan holnap már a BENU Magyar Kupa elődöntőjében játszik a Szolnoki Dózsa, a pénteki edzést megelőző csapatgyűlésen szó sem esett a Ferencvárosról. A megbeszélnivaló témája a szerdai berlini mérkőzés, illetve az azon elkövetett hibasorozat volt. A csapat még áprilisban, az OSC elleni bajnoki elődöntőben kapott ki legutóbb.

A szezonban már harmadszor rendeznek Fradi- Dózsa meccset. Az európai Szuperkupa döntőjében ötméteresekkel, a Népligetben rendezett bajnokin pedig 11-8-ra győzött a Szolnok. A két csapat természetesen alaposan kiismerte a másikat, ezért is lenne meglepő, ha bármelyik is meg tudná lepni a másikat. Viszont a szolnoki csapat szerdán BL-meccset játszott, a Ferencváros ebből a szempontból némileg pihentebben kezdheti a meccset.

A 17.45-kor kezdődő Ferencváros- Szolnoki Dózsa kupaelődöntőt az M4 Sport élőben közvetíti. Ahogy a vasárnapi döntőt is: remélhetőleg a címvédő kétszer is képernyőre kerül.

468 ad