Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogató,
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Adatvédelem

Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. számára. A Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. A Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. bármely, a tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről szóló érvényes jogszabályok (Magyarországon az 2011. évi CXII. törvény) rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja a Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

A Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. automatikus adatgyűjtő eszközökkel (cookie-kal) adatokat nem gyűjt webhelyén.

A különböző böngészők, valamint a Google analitikai célokra adatot gyűjt a weboldal látogatóiról, a látogatásuk időtartalmáról, tevékenységükről és az oldal egyéb felhasználásáról. Ezek az adatok anonimizált, azaz azokból nem, vagy csak jelentős nehézséggel lehet egy-egy egyedi számítógépet beazonosítani., ugyanakkor sor kerülhet IP címek kezelésére is, valamint arra, hogy az Ön számítógépén cookie-k (sütik) kerüljenek tárolásra.

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja. A Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik személy számára – a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével, illetve az érintett hozzájárulása nélkül – semmilyen körülmények között nem továbbítja.

A Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében a Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz.

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a Szolnoki Vízilabda Sport Club Kft. tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről. Megadott személyes adatainak törlését az szvsc@vizilabda-szolnok.hu e-mail címen kérheti.

Támogatóink