Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Akivel végzed, azzal kezded

2018 április 24.

Akivel végzed, azzal kezded

Vasárnap délután az Egerrel fejezte be a felsőházat a Szolnoki Dózsa. A 8-7-es hevesi győzelem pedig azt jelenti, hogy jutalomból e két csapat egymással játszhatja az egyik elődöntőt.

Mivel a Dózsa a második helyen végzett, így lett a harmadik Eger a párja. És mivel mindkét csapat megnyerte a hazai meccsét, ezért 3-3-ról indul a hetedik megszerzett pontig tartó párharc. Avagy ebben a szezonban még legalább kettő- legfeljebb három Szolnok- Eger pólócsata lesz. Így fennáll a veszélye annak, hogy a két csapat kellőképpen megunja a másikat. Sok mindentől félek, ettől a legkevésbé- mosolyodott el a felvetésre Cseh Sándor vezetőedző.- Akármilyen nehéz is, nyilván itt húzni kell egy vonalat. Én azt szeretném, hogy szépen, fokozatosan kezdjük elkapni a fonalat és minél fontosabb meccsek jönnek, annál egységesebbek legyünk és ami nagyon fontos- és itt nem a játékosok vállára akarom a terhet rakni, de nyilván ilyen szinten, ilyen fontos mérkőzéseken majd jó egyéni teljesítmények is kellenek.

Számoljunk csak: a Magyar Szuper Kupa döntőjében még decemberben a Dózsa nyert. Aztán jött két Bajnokok Ligája- talákozó, mindkettőt az Eger húzta be, vagyis ebben a szezonban egyszer már nyert a Vízilabda Arénában. A felsőházban egy- egy az állás, a sorminta szerint most annak kell jönnie, hogy a Szolnok nyer Egerben. De ha ez így is lesz, előtte egyáltalán nem lenne baj, ha előbb a Vízilabda Arénában győzne. A Szolnoki Dózsa- Eger vízilabda magyar bajnoki elődöntő első mérkőzését az Olaj TV szerdán 16 órától élőben közvetíti.

468 ad