Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Angyal Dani: Nagyon szeretnénk javítani, igen

2019 január 22.

Angyal Dani: Nagyon szeretnénk javítani, igen

Nem robbantotta szét a boldogság a Dózsa öltözőjét a legutóbbi, Hannover elleni BL-meccs után. Az a döntetlen megcsappantotta a továbbjutási esélyeket. Megcsappantotta, de nem nullázta le.

Szerdán nem lehet, hanem egyenesen muszáj javítani még akkor is, ha a Mladost Zagreb elleni meccs biztosan nem lesz könnyebb, mint a németek elleni volt.

ANGYAL DÁNIEL, SZOLNOKI DÓZSA: Amire nekünk oda kell figyelni, hogy az utolsó egy- két percben már lehetőleg ne kapjunk gólt, ha vezetünk. Úgyhogy ebben mindenképpen javulni kell. De egyébként egy nagyon jó csapat a Mladost, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk, de azért itthon nyerni szeretnénk.

A táblán már megvan a Mladost, a tavaly még Szolnokon játszó ötös számú játékosuk számára nem lesz idegen a környezet- Milos Csukról volna szó. A szezon előtt Zágrábban már edzett közösen a két csapat, már akkor lehetett látni, hogy a megújuló Mladost nem lesz rossz idén. A Bajnokok Ligája B csoportjának negyedik helyén áll a horvát csapat nyolc ponttal, közvetlenül a hatpontos Dózsa előtt. Ez lesz a zágrábiak negyedik idegenbeli meccse: Splitben 12-10-re nyertek, Pireuszban 13-8-ra kikaptak, mint ahogy Dubrovnikban sem volt sok esélyük, 14-11-es vereséget szenvedtek. Mindennél jóval fontosabb, hogy szerda este a Dózsa milyen játékra lesz képes.

KIS GÁBOR, SZOLNOKI DÓZSA: Az eddigi mérkőzéseinken is− ha nyertünk volna− mindegyikre azt lehetett volna mondani, hogy elég jól játszottunk és jól sikerült, mert jó meccseket játszottunk. Csak három mérkőzésen is az utolsó egy percen belül sikerült a győzelemnek kicsúsznia a kezünkből. Úgyhogy én azt gondolom, hogy nagyon sok mindenben nem kell változtatnunk, de azt biztos, hogy nem kéne az utolsó fél percben gólokat kapni. Ez részben a mi hibánk, részben a szerencse hiánya is, de egyelőre most tényleg csak ennyit tudok mondani.

A szerdán 19 órakor kezdődő Szolnoki Dózsa− Mladost Zagreb mérkőzés megtekintésének három lehetséges módja van. Az első és alighanem legerősebb érzelmi tapasztalással kecsegtető a helyszíni. Aki mégsem tud elmenni a Vízilabda Arénába, az a Sport1 TV élő közvetítését is végigizgulhatja. Ha nagyon várja a meccset, de sem a Vízilabda Arénába nem tud eljutni, sem tévékészülék nincs a közelében holnap este, akkor keresse fel az Olaj TV oldalát, ahol a LEN-linkre kattintva tekinthető meg a találkozó.

468 ad