Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

“Egyet tudok, hogy nyerni akarunk!”

2018 május 22.

“Egyet tudok, hogy nyerni akarunk!”

Teljesen érthető Kis Gábor elszántsága- tőle származik a címbéli idézet- akárcsak a csapaté. Holnap délután negyed hétkor a Vízilabda Arénában folytatódik a döntő. Köszönhetően annak, hogy a címvédő parádés játékkal 14-6-ra nyert szombaton idegenben.

Azt az egyet szerettük volna, hogy ne legyen még vége, mert ezért dolgoztunk egész évben. Valahol erről szól a vízilabda számomra, mert sokszor unalmas az év közbeni szezon, amikor sok könnyebb meccsünk van, meg sokszor nagyon fárasztó, de ha valamiért is küzdöttünk az az, hogy a döntőbe bejussunk és azt élvezzük. Mert amúgy nagyon jó hangulat van, a hazai meccsen volt az egyik legjobb hangulat- egyszer játszottunk még itthon. Kisebb uszoda, több hazai szurkoló, ezért hatalma élmény. Úgyhogy próbáljuk kiélvezni a lehetőségeinket és remélem, hogy minél szebb eredményt tudunk hozni. Fradin is múlik, rajtunk is múlik, nagyon nagyon várjuk a meccset.- mondta a keddi edzés előtt a Dózsa centere. Túlságosan is elhasznált kifejezést használunk, ha azt mondjuk, hogy a sírból hozta vissza a döntőbe önmagát a címvédő. De az amerikai major-sportokból is kölcsönözhetünk egy meghatározást, miszerint soha ne becsüld le a bajnok szívét. Még akkor sem, ha a szombati 14-6 már a történelem része.

Engem már nem érdekel a szombati játék, én arra a Ferencvárosra készülök- és azt hiszem, hogy nagyon becsapnánk magunkat, ha nem arra a Ferencvárosra készülnénk, amelyet legutóbb láttunk itt Szolnokon: egy nagyon jól játszó, nagyon kemény Ferencvárosra. Saját játékunkkal kapcsolatban: nyilván ugyanúgy, mint egész évben az apróságokra próbálunk odafigyelni, nem két nappal a döntő előtt kell már összerakni a mérkőzést. Ilyenkor már egész egyszerűen nyugodtnak kell lenni és a vízben tiszta erőből játszani. Úgyhogy én nem is szeretnék találgatni. Nyilván van bennünk izgalom, de nyugalom is van bennünk, felesleges számolgatnunk, egész egyszerűen jön a következő meccs. Egész egyszerűen örülnünk kell, hogy van még egy mérkőzés, úgyhogy a vízben dől el. Ilyenkor a parton már csak rontani lehet a dolgokon.– jelezte Cseh Sándor vezetőedző, hogy ő sem az a múlton sokáig merengős fajta. A pólódöntő negyedik mérkőzése szerdán 18.15-kor kezdődik, a találkozót a Duna World élőben közvetíti.

 

468 ad