Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Elődöntő között BL-meccs

2018 április 26.

Elődöntő között BL-meccs

Hétvégén a tizenharmadik utolsó előtti fordulót rendezik a Bajnokok Ligája csoportkörében. A már nyolcas döntőbe jutott, a B- csoport harmadik helyén álló Szolnoki Dózsa a román bajnok Steaua Bukaresthez látogat.

Bár a román csapatban több délszláv légiós és a román nemzeti csapat több tagja is pólózik, igazi áttörést idén nem tudott elérni, hiszen 12 megszerzett pontjával a hatodik helyen áll, továbbjutási esélyei már nincsenek. Így gyakorlatilag egyik csapat számára sem bír téttel a mérkőzés, amely további energiákat szív le a játékosokról. November nyolcadikán a Vízilabda Arénában elég meggyőző fölénnyel 15-3-ra nyert a Dózsa. Nem valószínű, hogy a bukaresti mérkőzésen jelentős változás állna be a két csapat minősége között. A hazaiak esélyeit növelheti inkább, hogy a Szolnok aligha akar megszakadni, hiszen a jövő szerdai, egri elődöntőre igazán fittnek kell lennie.

-Ez egy normális dolog. Tavaly, tavalyelőtt ha jól emlékszem, a bajnoki döntőbe is beékelődött Bajnokok Ligája- mérkőzés, mindenhez kell tudni alkalmazkodni- sommázta a túlzsúfolt versenynaptárt Cseh Sándor vezetőedző. A Steaua Bukarest- Szolnoki Dózsa Bajnokok Ligája mérkőzés magyar idő szerint szombaton 18.15-kor kezdődik. Terveink szerint a mérkőzés linkjét közzé tudjuk tenni, így ezen keresztül élőben lesz nézhető a mérkőzés az olajtv.hu oldalon. Ám a hivatalos linket a LEN csak egy- másfél órával az adott mérkőzés kezdete előtt teszi közzé. Ha a nemzetközi szövetség mégsem bocsátja rendelkezésünkre az internetes elérhetőséget, akkor a Sport 1 TV-n 22.15-től felvételről nézhető meg a találkozó.

468 ad