Fő támogatóink:                 

Ez fájt

2018 november 18.

Ez fájt

Nagyon magabiztos győzelmet aratott a Vízilabda Arénában az OSC, a vasárnapi visszavágó így már alighanem a szerdai BL-meccs felkészülésére lehet jó.

Szolnoki Dózsa-A-Híd-OSC-Újbuda 4-12 (0-4, 2-2, 1-4, 1-2)
Gólszerzők: Zalánki, Alekszics, Prlainovics, Rasovics, ill. Brguljan 3, Bundschuh 3, Seman 2, Randjelovics 2, Kovács G., Ubovics

A múlt heti bajnokit a Dózsa kezdte jobban, a kupameccset pedig az OSC. Viszont a múlt nem ismételte meg magát, hiszen az OSC nem vett vissza a lendületből, a Dózsa pedig nem tudott fordítani. 4-0-val indítottak a vendégek, a második negyed első két szolnoki támadásából két gól született. Visszajöttünk a meccsbe− gondoltuk ekkor. Ám az OSC hamar visszaállította a közte négyet.

Zsivko Gocics még a kapuscserés trükköt is bedobta, ma ez sem használt. Mint ahogy gyakorlatilag semmi sem. Pedig Ubovics még az a szívességet is megtette nekünk, hogy egy Zalánki Gergővel szembeni túlzott szigorúság miatt cserével végleg kiállíttatta magát. A harmadik negyedben három zsinórban lőtt góllal nyomatékosította az OSC, hogy feltett szándéka a Magyar Kupa Négyes Döntőjén való részvétel. A negyedik nyolc percben már nem forszírozta a támadásokat a fővárosi csapat, a különbség ennek ellenére sem csökkent. Modernkori történetének egyik legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Vízilabda Arénában a Dózsa. Jelen állás szerint az OSC jobb a szolnoki csapatnál, a különbség azonban így is fájó. Kis Gábor a meccs után érthetően letörten mondta azt, hogy szégyelli magát az egész csapat, a visszavágón mindent megtesznek azért, hogy nyerjenek.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2540222762661290&type=1&l=9872e1408d

468 ad