Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Ezüstérmesek fiataljaink

2017 november 05.

Ezüstérmesek fiataljaink

Klubunk, a Szolnoki Dózsa az idén is megrendezte az Agócs Gyula emléktornát, amelyen 2005-ben, vagy utána született fiatalokból álló együttesek indultak. A mieink mellett a Cegléd, a BVSC és a Kecskemét gárdája is vízbe ugrott a két napos tornán.

Csapatunk szép győzelemmel nyitott, hiszen 10-7-re legyőzte a címvédő Ceglédet. A folytatás újabb rangadó várt id. Cseh Sándor edző tanítványai, akik a BVSC-vel találkoztak. Óriási csatában 13-13-as döntetlent hozott a meccs. A záró napon csapatunk 18-4-re verte a Kecskemét, de ez „csak” a torna második helyéhez volt elég, mert az előző meccseken, a BVSC a Ceglédet és a Kecskemétet is a mieinknél nagyobb különbséggel győzte le.

Az Agócs Gyula emléktorna végeredménye: 1. BVSC 7 pont, 2. Szolnok (Nagy Dávid, Kárczis Brunó, Csoma Marcell, Magyar Gergely, Németh Bence, Cseh Maxim, Simon Donát, Balla Dominik, Cseh Alex, Keresztfalvi Ákos, Juhász Dávid, Nagy Bence, Füzesi Milán, Szücs Magor. Edző: id. Cseh Sándor) 7 pont, 3. Cegléd 3 pont, 4. Kecskemét 0 pont.

Különdíjasok.

A torna legjobb kapusa: Kecskés Zsolt (Cegléd). Legjobb mezőnyjátékos: Domoszlai Balázs (BVSC).  Gólkirály: Balla Dominik (Szolnok, 20 találattal). A díjakat elismeréseket klubunk szakmai igazgatója, Kovács István adta át a játékosoknak.

468 ad