Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Harmincöt érmet szerzett csapatunk

2017 november 16.

Harmincöt érmet szerzett csapatunk

Karcagon rendezték meg a megyei bajnokság 3. fordulóját. A seregszemlén meglepően sok gyerek állt rajtkőre, karcagi, szolnoki, martfűi és mezőtúri versenyzők igyekeztek minél jobb helyezést elérni.

– Nagyon sokan voltunk, mint mindig, most is remekül teljesítettek a gyerekeink: 16 arany-, 16 ezüst- és 3 bronzéremmel tértünk haza – mondta honlapunknak, Szekeres Szilvia, a Szolnoki Dózsa úszócsapatának vezetőedzője. – Sorainkból Kalcsu György Zsombor nyerte az 50 m mell és az 50 m gyors számokat. Mellette többen is dupláztak, mint Pádár Luca  50 m gyorson és 50 m háton, sérülése után Sűrű Konrád “első” versenyén szintén két aranyat nyert 50 m háton és 50 m gyorson. Drávucz Dániel és Hegyi Nóra sem maradt le társaitól, ők is két első helyet szereztek. A fiataloknál a 8 éves Bathó Dávid nyerte a 25 m-es mellúszást. Örülök, hogy négy versenyzőnk kezéről is lekerült a gipsz, és szép lassan visszaszoknak az edzéshez és versenyzéshez. A balszerencse sajnos tovább üldöz bennünket. Most a bemelegítésnél Gál Bence nekiütközött egy figyelmetlen sportolónak és eltört a középső és gyűrűs ujja, így három hét pihenőre kényszerül. Ennek ellenére is indult Bence, sőt tagja volt a győztes 4×50 m gyorsváltónak.

Eredményeink

Aranyérmesek: Kalcsu György Zsombor, Pádár Luca, Sűrű Konrád, Bathó Dávid, Hegyi Nóra, Drávucz Dániel

Ezüstérmesek: Mézes Kinga, Simon Botond, Bíró Júlianna, Rácz Olga, Vízi Csaba, Volter Réka, Polonkai Bence, Gál Bence, Csajbók Barnabás

Bronzérmesek: Rácz Olga, Veress Balázs, Szabó Zétény

 

468 ad