Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Hegyi Nóra Lili a fináléban

2018 július 23.

Hegyi Nóra Lili a fináléban
Miskolcon rendezték a III. Cápa országos bajnokságot. A Szolnoki Dózsa úszócsapatából Hegyi Nóra Lili (2007-es születésű), Szabó Zétény (2007), Drávucz Dániel (2007), Bíró Júlianna (2007), és Eszes Dorka (2008) indult a versenyen.
A Cápa ob a 10-11 éves lányok és a 11- 12 éves fiúk egyik legfontosabb hazai versenye, itt aztán mindenki rajtkőre áll, aki valamit is számít a korosztályban. Az öt ifjú szolnoki úszó közül Hegyi Nóra Lili két számban is döntőt úszott: 100 m gyorson a 7., 200 m gyorson a 8. helyet szerezte meg.
– Tavaly Nóri nem tudott döntőt úszni, most arra számítottam, hogy legalább egy számban döntős lesz, de hogy kettőben is az kellemes meglepetés volt – mondta Szekeres Szilvia, csapatunk vezetőedzője. – Egész évben erre a seregszemlére készültünk és nagyon nagy öröm mindannyiunknak, hogy szép eredmények születtek. Beigazolódott, hogy érdemes hajnalban kelni, dolgozni az edzéseken. Nem konkrétan az éremszerzésre gondolok, a sportolókat buzdítom, hogy előbb egyéni legjobb idejüket javítsák meg. Ha ezen felül még érmet is szereznek, az már hab a tortán.
A mieink legközelebb, a hétvégén a kecskeméti gyermek országos bajnokságon állnak rajthoz.
468 ad