Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Hónapzáró BL-meccs

2018 február 26.

Hónapzáró BL-meccs

Mi mással lehetne lezárni egy hónapot, ha nem egy Bajnokok Ligája- mérkőzéssel? A Szolnoki Dózsa szombat délután megnyitotta a felsőházi középszakaszt a Honvéd legyőzésével, szerdán pedig már a BL-ben folytathatja saját renoméjának helyreállítását.

A hatodik fordulóban Herceg Noviban simán nyert a címvédő. Viszont azóta a montenegrói válogatott fiatal játékosaira építő csapat összerázta magát, míg a Dózsa az évnek ebben a szakaszában nem a meggyőző erejéről híres. Bármennyire is lelket melengető lehet a január tizenharmadikai 14-6-os idegenbeli győzelem, ez szerda este hat órakor (Sport1, élő) kezdődő mérkőzéshez nem jelenthet kiindulási alapot.

Cseh Sándor, vezetőedző: A BVSC sem volt nekünk annyira könnyű három héttel ezelőtt, meg a Jadran ellen nagyon jól játszottunk odakint és tíz nullra is vezettünk. De az az Eger, amelyik oda- vissza megvert minket, az ikszelt ott. Van, amikor jók vagyunk, van, amikor nem annyira. De vannak olyan csapatok, akiket akkor is meg kell vernünk, hogyha nem vagyunk jó formában.

A kilencedik forduló előtt a Szolnoki Dózsa a harmadik helyen áll a Bajnokok Ligája B-csoportjában. És aligha fog szerda este előrerukkolni. Ugyanis előzetesen sima végeredmények várhatók a mostani párosításokban. A Dózsával azonos pontszámmal álló Spandau a hatodik helyezett Steauát fogadja. Az eddig pontot sem szerző holland Alphen pedig a csoport második helyén álló, ugyanakkor a Szolnoknál csak egy ponttal többet szerző Egert. A csoportelső Pro Recco a hetedik Sabadell vendége lesz.

468 ad