Magyar English
A világ legjobb vízilabda csapata 2017-ben a Szolnok-KÖZGÉP csapata! Gratulálunk!!!Bent vagyunk a döntőben!A Bajnok Csapat köszöntése!2016 / 17 Magyar Bajnoka: Szolnoki Dózsa-Közgép, Gratulálunk!Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF-Eger (9-6) - bajnoki döntő 2. mérkőzésSzolnoki Dózsa-Közgép–A-Híd-OSC-Újbuda (10-8)2017-ben ismét döntőt játszunk!Szuperkupa 2016, Szolnok - Eger (14-9)Megvan az ötödik kupagyőzelmünk!Vízilabda edzőtábor lehetőség a Szolnoki Vízilabda Arénában
Legfrissebb
2017-07-26 00:00:00
A görögökkel folytatjuk az elődöntőben

A magyar férfi válogatott kiváló játékkal, nagyon magabiztos győzelemmel jutott be a vizes vb pólótornájának elődöntőjébe: Märcz Tamás csapata 14-5-re győzte le Oroszországot. A négy között Görögország vár a házigazda magyar csapatra.

2017-07-25 00:00:00
Sűrű Konrád hajszállnyira a dobogótól

Úszócsapatunk, a Szolnoki Dózsa-Közgép soraiból Pádár Luca (2005-ös születésű), Mézes Kinga (2005), Dian Dorina (2005) és  Mátray Medárd (2003) kvalifikálta magát a a gyermek korcsoport országos bajnokságára, amelynek Kecskemét adott otthont..

2017-07-22 00:00:00
Kedden már a negyeddöntőben folytatjuk

Férfi válogatottunk hozta a kötelezőt Franciaország ellen a B-csoport 3. fordulójában, 13-7-es győzelmével megszerezte a két pontot, és mivel a záró mérkőzésen az olaszok „csak” nyolc góllal győzték le Ausztráliát, a mieink nyerték meg a csoportot – azaz közvetlenül a negyeddöntőbe jutottak.

2017-07-21 00:00:00
Döntetlen csoportrangadón

Válogatottunk 9-9-es döntetlent játszott Olaszországgal a vizes világbajnokság férfi pólótornájának rangadóján, a B-csoport 2. fordulójában.

2017-07-18 00:00:00
Varázslatos kezdés a vb-n

Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata is megkezdte a szereplést a budapesti világbajnokságon: a torna első fordulójában Ausztráliát 13–3-ra verte meg a magyar válogatott. A születésnapját ma ünneplő szakvezető szebben nem is indíthatta volna a vb-t hazai pályán. Folytatás szerdán este az olasz csapat ellen.

Tabella
vissza

 

2017-07-07
Mezei Tomi elégedett és büszke...
megosztom a facebook-n

A címvédő Szerbia elleni kecskeméti közös felkészülés után jelölte ki tizenhármas vb-keretét Märcz Tamás szövetségi kapitány. A 2+3 fél szolnoki játékossal felálló csapat a ma kezdődő BENU-kupán mutatkozik be.

A bevezetőben jelölt két szám akár egy ingatlanhirdetésben is szerepelhetne. A magyarázat azonban nem a lakóterületeket jelöli, hanem Nagy Viktort és Mezei Tamást, illetve Varga Dénest, Vámos Mártont és Zalánki Gergőt. Utóbbi pólós a szezon végén igazolt Szolnokra, miközben a két „V” éppen a BL-győztes Dózsát hagyta el a Ferencváros kedvéért. A magyar válogatottba két olimpiai bajnok került, nyolc világbajnok, valamint tíz riói olimpikon. Mezei Tamás az egyetlen, aki világversenyen még nem szerepelt. A másik három világbajnoki újonc Manhercz Krisztián, Török Béla és Zalánki Gergő.

– Elégedettséget és büszkeséget érzek egyszerre – mondta a szolnokiak balkezes centere. – Elégedett azért vagyok, mert kiharcoltam a csapatka kerülést, büszkeség pedig azért van bennem, mert a hazámat képviselhetem. Ráadásul egy budapesti világbajnokságon. Ilyen nem adatik meg mindenkinek. A Bajnokok Ligája hatos döntőn beszakadt a dobhártyám, emiatt kicsit később tudtam kezdeni a felkészülést. Úgyhogy rá kellett tennem egy lapáttal. De nagy kő esett le a szívemről, mert ott vagyok a csapatban.

– Bedő Krisztián és Mezei Tamás kiegyensúlyozott versenyt vívott egymással, bár Mezei Tamás az elején a sérülése miatt nehezen vette fel a ritmust. Figyelembe véve az egész éves teljesítményét, sőt még a tavalyit is, megállapítható, hogy nagy fejlődésen ment keresztül, és azt gondolom, ő lehet az, aki most Hárai Balázs mellett megfelelően betöltheti a center fontos szerepkörét – indokolta döntését a szövetségi kapitány.

A világbajnoki csapat a BVSC-uszodában ma kezdődő BENU-kupán játszik először. Fél hétkor Kanada, szombat este nyolctól Németország, vasárnap háromnegyed tizenkettőtől Románia lesz az ellenfél. Ezt követően a csapat beszállásolja magát, a vb vízilabda-tornáját július 17-én Ausztrália ellen kezdi a Margitszigeten.

– Csak az aranyérem lehet a cél, semmi más – jelentette ki határozottan az első világversenyére készülő Mezei Tamás. – Nyilván másért nem is szabad beugrani a vízbe. Nem akarok se alá-, se fölélőni. Fogadkozni meg pláne nem akarok. De hogy személy szerint én is és az egész csapat mindent megtesz azért, hogy aranyérmes legyen, abban biztos vagyok. Klubszinten csodálatos volt ez a szezon, most már „csak” a válogatottal kellene elérni valami nagyon szép eredményt.

Forrás: Új Néplap

 

vissza
Tabella - Rájátszás II. - Döntő
H. CSAPAT. M GY D V GK P
1.  Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 3 3 0 0 14 9
2.  ZF-Eger 3 0 0 3 -14 0
OB-I. versenynaptár

Bajnok a Szolnoki Dózsa-Közgép!
 

BL - versenynaptár

A magyar bajnoki címvédő szolnoki csapat 10-5-re legyőzte, a horvát Jug Dubrovnik együttesét, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Látvány-csapatsport támogatás
Hirdetés

 

 

Facebook

 

Képgalériák