Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Irány a Kőér utca!

2019 április 19.

Irány a Kőér utca!

A Kőér utcában kezdi a húsvéti ünnepkört a Szolnoki Dózsa.

A felsőház utolsó előtti körében a Honvéd otthonában locsolhatják meg komolyabban egymást a pólós legények. Lévén hétfőn nem fognak ilyesmire ráérni.

VIKTOR RASOVICS, SZOLNOKI DÓZSA: A holnapi mérkőzés nagyon fontos lesz számunkra, hiszen biztossá akarjuk tenni a helyünket a legjobb négy között. De a jövő szerdai, Verona elleni meccsre is figyelünk, készülhetünk is, hiszen a Honvéd védekezése némileg hasonlít a Veronáéra.

A Szivós Márton- Szirányi Balázs tengely határozza meg a Honvéd támadójátékát és a kapusuk sem elhanyagolható tényező, a korábbi szolnoki közönségkedvenc, Decker Attila. E vonulathoz még vegyük oda Juhász Zsoltot, valamint a szolnoki vonatkozással Dekihez hasonlóan bíró Fülöp Bencét is.

BÁTORI BENCE, SZOLNOKI DÓZSA: Mi nagyon kemény meccsre készülünk a Honvéd ellen, tehát nagy hiba lenne azt mondani szerintem, hogy ezt a meccset használjuk felkészülésnek. Ezt a meccset mi meg szeretnénk nyerni, de ez egy nagyon nehéz feladat lesz. Ugyanúgy vannak hiányzóink, sérültjeink, betegeink, tehát nem egyszerű a dolgunk.

Márciusban elég jól sikerült féken tartani a Honvéd támadójátékát, a Vízilabda Arénában 17−6-ra nyert a Dózsa. Viszont holnap délután aligha valószínű ilyen végeredmény. A Szolnoki Dózsa 45 pontjával a harmadik helyen áll, egyetlen ponttal előzve az egy meccset már többet játszó Egert. A Honvéd a nyolcadik 23 megszerzett ponttal. A Honvéd− Szolnoki Dózsa mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Kőér utcai uszodában.

468 ad