Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Irány a négyes döntő

2017 november 24.

Irány a négyes döntő

Kevesebb mint huszonnégy óra alatt kétszer is játszik a Honvéddal a Szolnoki Dózsa. A tét: bejutni a BENU Magyar Kupa négyes döntőjébe. Amit december első hétvégéjén a Komjádi Uszodában rendeznek. Ott a helyünk!

Elkerülte egymást a négy nagy a BENU Magyar Kupa negyeddöntőiben. Az Eger a Kaposvárral, az OSC a Vasassal, a Ferencváros a Miskolccal, a Szolnok pedig a Honvéddal játszik a négyes döntőbe jutásért. A Honvéd a kupaselejtező csoportkörében, szeptember végén simán, 10-4-re kikapott az OSC-től. Ezért is volt kimondottan nagy meglepetés, hogy a bajnokság első fordulójában, október negyedikén viszont 12-6-ra legyőzte. A Honvéd november tizenharmadikától egy héten át Japánban túrázott, így mentálisan és fizikálisan is kellőképpen felkészült a kupapárharcra. Amelynek első mérkőzését szombaton 19 órától rendezik a Kőér utcában.

Vad Lajos 2008 óta a Honvéd vezetőedzője, ez idő alatt 2010-ben Magyar Kupát nyert a csapat. Kiss Gergely egyetlen háromszoros olimpiai bajnokunkként még mindig nem adta le köntösét a szertárban, de mellette Szivós Márton is a tapasztalatot képviseli. Akárcsak Decker Attila, bár a korábban a szolnoki közönség egyik kedvencévé lett kapus nem a jövő hétre várja a nyugdíjat.

A visszavágó vasárnap 16 órakor kezdődik a Vízilabda Arénában, a találkozót az Olaj TV 19 órától felvételről közvetíti.

468 ad