Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Javítani a Komjádiban

2019 január 11.

Javítani a Komjádiban

Balul sikerült BL-mérkőzés után az OB I-ben is elkezdődik az esztendő érdemi része. Hétvégén a kilencedik fordulót rendezik a bajnokság alapszakaszában.

A B csoport második helyén álló Szolnoki Dózsa a hetedik helyezett Vasas vendége lesz. A két csapat közt öt helyezés és tizenhat pont a különbség. A 21 pontos Dózsa az OSC-től szenvedett eddig vereséget, míg a Vasas öt pontját két döntetlennel és egy győzelemmel „rakta össze”. Földi László játékosai Kaposváron szerezték első pontjukat november hetedikén, majd két héttel később megismételte somogyországi eredményét a két csapat, ugyanis a Komjádi Uszodában is 7−7 lett a végeredmény. Az UVSE elleni 11−8-cal örvendeztette meg magát első győzelmével a piros-kék klub.

Október 20-án, a Vízilabda Arénában már játszott egymással a két csapat. Azon a mérkőzésen− amelyen e felvételek is készültek− a szolnoki csapat 16−6-ra nyert. A legkevésbé sem leszólva a fiatal játékosokra építő Vasas igyekezetét, érdemeit, de a Hannover elleni szerdai 10−10 után alighanem ideális ellenfélhez utazik a Dózsa, hogy egy bajnoki győzelemmel valamelyest oldja azt a rossz érzést, amelyet a németek elleni meccs okozott.

A Vasas− Szolnoki Dózsa OB I-es mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Komjádi Uszodában.

468 ad