Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Jön a második menet

2018 május 15.

Jön a második menet

Szerda este folytatódik a pólódöntő. A 19 órakor a Vízilabda Arénában kezdődő Szolnoki Dózsa- Ferencváros mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Vasárnap délután 12-9-re elvesztette a pólódöntő első mérkőzését a Szolnoki Dózsa. Nagyrészt azért, mert a csapat önmagához mérten túl sok ki nem kényszerített hibát vétett a Császár- Komjádi Uszodában.

Nagyon rossz nap volt ez a vasárnapi, rengeteg dolog összejött. Viszont az okokkal és soha nem szoktam foglalkozni, mert azzal nem haladunk előre, meg az alapvetően egy nap múlva senkit nem érdekel. A két legfontosabb okkal foglalkozom: saját magunkkal és a Ferencvárossal.- mondta Cseh Sándor vezetőedző a kedd délelőtti edzést megelőzően. Szerdán 19 órakor a Vízilabda Arénában adatik meg az esély az egyenlítésre a három győzelemig tartó párbajban.

Eddig is voltak rosszabb és jobb periódusaink. Azért a Szolnok mindig is híres volt arról, hogy nagy küzdő volt. Megpróbáltunk egyik meccsről a másikra alakítani a játékunkon. Most is tervezek kisebb szerkezeti átalakításokat, aminek a lényege az lenne, hogy esélyünk legyen a győzelemre. Én úgy gondolom, hogy fejben egy picikét jobban össze kell állnunk. Ez a legfontosabb: nem kell túlságosan akarni. Nem tudom, hogy ez egy mondás- e, vagy csak így eszembe jutott, hogy nem csak a győzelem számít, hanem az is, hogy mit teszünk meg érte. És a csapat képes arra, hogy mindent megtegyen. Aztán, hogy abból mi lesz, az már szerintem egy másodlagos dolog. És hogy a játékot jobban élvezzük, ez is fontos lenne. Egyszerűen játsszunk! Nem csak a bajnoki cím a fontos, hanem az is, hogy elértük a döntőt, kőkemények küzdöttünk érte, akkor legyünk itt!– zárta a szakvezető.

468 ad