Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Kései csobbanás

2018 október 01.

Kései csobbanás

Késő esti beugrással kezdi a 2018-19-es OB I-es szezont a Szolnoki Dózsa. Az UVSE elleni idegenbeli mérkőzés ugyanis szerda este háromnegyed kilenckor kezdődik a Komjádi Uszodában. 

Természetesen nem lebecsülve Európa egyik legkomolyabb pólós utánpótlás- műhelyét, ezt a meccset hozni kell.

BÁTORI BENCEMagas győzelmi esélyekkel szállunk vízbe. Ugyanakkor most kezdtünk el egy munkát, egy gyakorlási folyamatnak az elején vagyunk, tehát mindenféleképpen nagyon hasznos és nagyon jó meccs lesz. 

A szezonnyitó mindig különleges, minden sportágban. Ilyenkor mutatkoznak be az új igazolások- Szolnokon ráadásul az új edzői stáb is. A nyolcadik szolnoki szezonját megkezdő Kis Gábor pedig csapatkapitányként először vezeti ki a csapatot a medence partjára.

KIS GÁBOR, CSAPATKAPITÁNY: Én úgy gondolom, hogy ez tökéletes, hogy elsőre nem a legerősebb csapattal kezdünk. Kezdünk összeszokni majd, a csapat most kezd összeállni és még sok idő kell hozzá. Nyilván edzéseken kétkapuztunk, illetve voltak ellenfeleink edzéseken, de teljesen más egy hivatalos mérkőzésen játszani. Általában itt sokkal jobban tud fókuszálni az ember, vagy kell neki, mint egy edzésen. Ezek a mérkőzések fogják segíteni azt, hogy ez a csapat összeálljon minél hamarabb.

Első hazai mérkőzését az UVSE-meccs után két héttel játssza a Szolnoki Dózsa a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányaként. Az ellenfél azonban még nem ismert, az ugyanis egy, a selejtezősorozatból érkező csapat lesz.

468 ad