Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Kiruccanás Kaposvárra

2019 január 25.

Kiruccanás Kaposvárra

Szerdán a továbbjutás szempontjából is, de lélektanilag is nagyon fontos meccset nyert meg a Bajnokok Ligájában a Szolnoki Dózsa. A Mladost Zagreb elleni 11-8 igencsak jó hatással volt a játékosokra.

A legkevésbé sem megbántva a kaposváriakat, azért nem ugyanaz a kávéház, mint a Mladost. Ám rendkívül sokszor elpattintott, ennek ellenére nagyon is igaz megállapítás, hogy a kötelező győzelem olykor nagyon nehéz tud lenni.

ANGYAL DÁNIEL, SZOLNOKI DÓZSA: Egy fizikálisan jól felkészített csapat, ugye sokat kell utazni, úgyhogy nem számítok egy könnyű mérkőzésre, de győzni megyünk azért Kaposvárra.

A kaposváriak eddig egy döntetlent kapartak össze, ezzel a B-csoport utolsó helyén állnak. A Magyar Kupa csoportselejtezőjében és az alapszakasz őszi körében sem volt kétséges, hogy a kettő közül melyik a jobb csapat.

TELEKI ANDRÁS, SZOLNOKI DÓZSA: Nem kell őket lebecsülni, mert a Kaposvár egy nagyon jó csapat. Én kemény játékra számítok tőlük. Ők amúgy is egy ilyen kemény, verekedős csapat volt mindig. És ha úgy tudunk játszani, mint szerdán, akkor úgy érzem, hogy nem lehet gond és hát a szerdai hibáinkat itt ki tudjuk javítani, jobban odafigyelni.

A Kapos TV jóvoltából a szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzést az Olaj TV honlapján élőben lehet majd követni.

468 ad