A harmadik forduló következik az OB I-es bajnokságban. A Szolnoki Dózsa a Debrecent fogadja. A Szolnok Televízió és az Olaj TV közti együttműködésnek köszönhetően a mérkőzést szerda délelőtt tíz órától felvételről közvetítjük.

Igaz, hogy eddig két olyan mérkőzést játszott a Dózsa, amelyen kötelező volt a győzelem. Ráadásul a minél nagyobb arányú. Mindezek ellenére Cseh Sándor vezetőedző nem igazán volt maradéktalanul elégedett a szombathelyi meccsen az AVUS, illetve szombat délelőtt az UVSE ellen mutatott teljesítménnyel.

A mai ellenfél a Debrecen, amelynek kispadján az a Komlósi Péter ül,- illetve az esetek döntő  többségében a számára fenntartott zónában járkál fel és alá- aki még aktív játékos korában egy szezont Szolnokon is lehúzott. Mindkét szakvezetőnek vannak gondjai: a szolnoki csapat nem olyan ütemben áll össze, a játék nem úgy és nem annyira gördülékeny… Ezek Cseh Sándor homlokát ráncolják össze. Komlósi pedig amiatt dühönghet, hogy az előző fordulóban hiába vezettek sokáig a Vasas ellen, mégis elbukták a számukra előzetesen nyerhetőnek számított meccset. Nem a hurráoptimizmus jellemzi ezért a mai vendégcsapatot. Az viszont bizonyos, hogy Szolnokon a Debrecennek veszíteni valója az ég-világon semmi sincs.

A 19 órakor kezdődő mérkőzést szerda délelőtt tíz órától felvételről közvetítjük. Aki nem tud kimenni a Vízilabda Arénába, hogy a helyszínen nézze meg a meccset, az kattintson ránk. www.olajtv.hu.