Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Középszakasz, második kör

2018 március 15.

Középszakasz, második kör

Szombaton a Honvéd otthonában folytatódik a felsőházi középszakasz a Szolnoki Dózsa számára. 

A felsőházi középszakasz első körének záró mérkőzésén igen komoly üzenetet küldött minden kétkedőnek a Szolnoki Dózsa- ha akadtak egyáltalán ilyenek. Az Eger kilencgólos legyőzése minden valószínűség szerint a másfél- két szűkös hónap lezárásaként is értelmezhető. Szombaton már a második kör kezdődik, 19 órától a Szolnoki Dózsa a Honvéd vendége lesz. Az első közben, a Vízilabda Arénában 14-7-re győzött a Dózsa. Amelynek alighanem ez lesz az utolsó viszonylag könnyebbnek nevezhető mérkőzése márciusban. A hónap negyedik szombatján ugyanis az OSC lesz az ellenfél a bajnokságban, idegenben. Majd 31-én jön egy rázósnak ígérkező olasz túra a Bajnokok Ligájában.

Kardos Gergely szerint “a Honvéd- meccs hasonló felkészülési meccs lesz nekünk Pesten, szombaton. Illetve majd jövő héten, az OSC-meccs az már egy jóval keményebb meccs lesz, a Recco- meccs az meg…arról ne is beszéljünk! Olaszországban az egy nagy rangadó lesz.”

A Honvéd- Dózsa meccs mellett még három találkozót rendeznek szombaton: a BVSC az OSC-t fogadja, az Eger pedig Debrecenbe megy. A játéknap legkiegyenlítettebb párosításának a Miskolc- Fradi ígérkezik.

468 ad