Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Már megint a Fradi

2017 november 27.

Már megint a Fradi

Ismét egymásba botlott a Ferencváros és a Szolnoki Dózsa. A BENU Magyar Kupa elődöntőjében is egymás ellen játszik a két csapat.

Ez már a harmadik “műfaj”, amelyben ölre megy a két csapat rövid időn belül. Pusztán az emlékezet frissítése érdekében: a szezonban először az európai Szuperkupáért játszott (mit játszott?! óriásit küzdött) egymással a Fradi és a Dózsa. Akkor ötméteresekkel a BL-címvédő Szolnok nyert a Komjádi Uszodában. Nem sokra rá az OB I-ben is egymásnak feszültek, a Népligetben 11-8-ra nyert a vendégcsapat. December másodikán pedig újra a Komjádi lesz a helyszín, a tét azonban a kupadöntőbe jutás. Ezt a Dózsa- Fradi meccset is élőben közvetíti az M4 Sport szombaton 17.45-től.

A kupadöntő másik résztvevője az Eger- OSC párosításból kerül ki, azt a meccset 16 órakor kezdik. Alighanem az utóbbi évek (évtized?) legkiegyensúlyozottabb négyes döntője lesz a mostani. A kupadöntő vasárnap 17.45-től ugyancsak M4-es élő közvetítés mellett kezdődik. Az elődöntő vesztesei nem játszanak a harmadik helyért, mindkét csapat bronzérmet kap. De teljesen egyértelmű, hogy az OSC, az Eger, a Ferencváros és természetesen a Szolnok is két iszonyatosan fárasztó, játékost-, edzőt-, szurkolótpróbáló meccset akar játszani.

468 ad