Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Már nem ünnep-, hanem meccsnap

2018 november 05.

Szombat- szerda- szombat díszítősorban játszik ezen a héten a Dózsa. Az olaszországi BL-meccs után az egykoron ünnepnappá nemesített november hetedikén Tatabányán délután fél hattól OB I-es meccse lesz a csapatnak.

A Tatabánya győzelemmel kezdte a bajnokságot, egy számára a későbbiekben még nagyon jól fizető meccsen 8-7-re legyőzte a Debrecent. Azt követően viszont benézett kettő, alighanem előre kalkulálható vereség: Miskolcon 13-5-re kapott ki a csapat, amely az OSC dolgát sem tudta jelentősen megnehezíteni, hiszen 14-3-as vereség lett a vége.

A csapat magja évek óta együtt játszik, idén az OSC-től igazolták le Barabás Botond kapust, egy- egy fiatalt húztak magukhoz Szegedről, illetve az UVSE-től. Egyetlen légiósuk a szlovák Martin Kolarik. A pólóbarátok számára alighanem a már veterán- korba lépett kapusuk, Jászberényi Gábor neve mond inkább sokat, de rajta kívül csupa- csupa húszas évei elején- közepén járó pólóssal dolgozik Zantleitner Tamás vezetőedző.

A Szolnoki Dózsa háromból háromnál tart az OB I-ben és minden tiszteletünk ellenére a szerdai még mindig egy amolyan felhozó jellegű meccs lesz számára. Szombaton ugyanis következik az első igazán nagy bajnoki értékmérő, az OSC elleni hazai meccs.

468 ad