Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Megúszta a Fradit a Dózsa

2018 október 01.

Megúszta a Fradit a Dózsa

Kisorsolta a LEN a Bajnokok Ligája rájátszásának párosításait. A főtábláért a Ferencváros a görög Vuliagmenivel játszhat. Jó hír, hogy e párharc győztese nem a mi csoportunkba kerül.

Azért nekünk is lehet szerencsénk. A Bajnokok Ligája főtábláján az előző három kiírás győztese egy csoportba került. Az Olympiakosz júniusban, a Szolnoki Dózsa tavaly, a Jug Dubrovnik tavalyelőtt lett a kontinens legjobbja. Mivel a B-csoportba került a Hannover is, így bizonyos, hogy a három korábbi győztes közül az egyik biztosan lemarad a jövő évi Final 8-ről. Lévén a német város csapata rendezőként már ott van. Így meglehetősen komoly feladatnak látszik a továbbjutás- bármely csapat számára.

B csoport: Olympiakosz (görög), Jug Dubrovnik (horvát), Szolnoki Dózsa, Spandau 04 (német), Waspo Hannover (német), Mladost Zágráb (horvát) valamint a Jadran Split-Jadran Herceg Novi selejtező győztese és a Strasbourg-Verona selejtező győztese.

A hétfői sorsoláson kiderült az is, hogy a Szolnok csoportja már nem lesz nehezebb, hiszen a Ferencváros- Vuliagmeni és a Brescia- Terrassa(spanyol) párbaj továbbjutója az A csoportos csapatokat fogja boldogítani. Így onnan sem lesz egyszerű a továbblépés. A sorsolás igazságot tett, hiszen két valódi “harakiri” nyolcas jött/jön össze.

A csoport: Pro Recco (olasz), CNA Barceloneta (spanyol), ZF Eger, Dinamo Moszkva (orosz), Steaua Bukarest (román), Crvena Zvezda (szerb) és a FTC-Vouliagmeni selejtező győztese, valamint a Brescia-Terrassa selejtező győztese.

A BL csoportkör első mérkőzése október 17-én lesz, a Szolnoki Dózsa hazai pályán kezd valamelyik följutó ellen.

468 ad