Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Megyünk a címvédőhöz

2019 március 05.

Megyünk a címvédőhöz

Hétközi fordulóval folytatódik a vízilabda- bajnokság középszakasza. Az A csoportot százszázalékos teljesítménnyel megnyerő FTC-hez utazik a B csoport második helyét megszerző Szolnoki Dózsa.

A Ferencváros a regnáló bajnok, plusz Magyar Kupa-győztes, emellett a Bajnokok Ligájában is jól szerepel.

JANSIK DÁVID, SZOLNOKI DÓZSA: Nekik van a legerősebb keretük az országban, ott játszik a legtöbb válogatott játékos és tudomásom szerint teljes a csapat. Nálunk sajnos voltak betegségek, próbálunk ezzel küzdeni.

A holnapi azon ritka mérkőzések egyike lesz, amelyen nem feltétlenül a Dózsa számít esélyesnek.

ANGYAL DÁNIEL, SZOLNOKI DÓZSA: Nagyon jó keretük van. Nem igazán tudjuk súlyozni a játékosokat, mert mindenki nagyon magas szinten játszik. Azért Varga Dénest és Vámos Marcit kiemelném, rájuk mindenképpen jobban kell figyelni.

Betegség ide, sérülés miatt esetlegesen hiányzó játékos, vagy játékosok oda, teljesen természetes, hogy nem akarja olcsón adni a bőrét a Szolnok.

JANSIK DÁVID: Nincs mit veszítenünk. Mi nekik ugrunk, játszottunk már idén nagyon jó csapatok ellen nagyon jó mérkőzéseket. Sajnos ez a Fradi ellen nem sikerült legutóbb. De megpróbáljuk megmutatni, hogy mi is képesek vagyunk ezen a szinten vízilabdázni.

A felsőházi középszakasz kiemelt mérkőzése szerdán 18.45-kor kezdődik a Császár- Komjádi Uszodában. Az FTC médiacsapata rögzíti a mérkőzést, amelyről csütörtök délután láthatnak összefoglalót az Olaj TV-n.

468 ad