Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Miskolci bajnoki jön

2018 november 23.

Nincs megállás az uszodák világában.  A hétközi európai kupaforduló után folytatódik az OB I. A Szolnoki Dózsa vasárnap délután Miskolcon játszik.

Elhasalni inkább a konditeremben péntek délelőtt, mint Miskolcon vasárnap délután. Ezért is kezdte a pénteket az erőfejlesztő- gépek társaságában a szolnoki pólócsapat. Kimerítő utazás során ért haza a csapat Dubrovnikból, ahol egygólos vereséget szenvedett ugyan, de emiatt aztán végképp nem érheti szó a ház elejét. Vincze Gergő erőnléti edző óvó tekintete mellett ajánlott a helyiségben elhelyezett valamennyi inkvizíciós eszközt hosszabb- rövidebb ideig nyüstölni. Hogy az erő legyen a fiúkkal vasárnap is. Mert egyelőre csak az remélhető, hogy Miskolcra kiszámíthatóbban jut el a csapat, mint Dubrovnikba. Az már nem, hogy Észak-Magyarországon könnyebb lesz, mint Dalmáciában volt.

ANGYAL DÁNIEL, SZOLNOKI DÓZSA: Nem feltétlenül. Ez szerintem ugyanolyan nehéz lesz. Az tény, hogy azért nekünk Miskolcon elvárás a győzelem magunkkal szemben. De nem lesz könnyű meccs semmiképpen.

A centerek élete sem csupa játék és mese. Kis Gábor ezért is teszi próbára az egyik láberősítő tűrőképességét. Hallottatok már a rút, gonosz súlyzóról, amit még egy kapusnak is meg kell mozgatni? Bár igaz, hogy vízilabdában eléggé ritka a köténygól. Még Miskolcon is.

VIKTOR RASOVICS, SZOLNOKI DÓZSA: Úgy gondolom, hogy nagyon jó csapatuk van. Erre a szezonra több új, ráadásul nagyon jó játékost igazoltak. Ezt az eddig lejátszott meccseiken bizonyították is. Vasárnap egy nagyon kemény mérkőzésre számítok, ami nagyon érdekes is lesz, hiszen pillanatnyilag nem vagyunk túl jó passzban. Nagyon nagy szükségünk van arra, hogy megnyerjük ezt a meccset, de tudjuk mindannyian, hogy ott nagyon nehéz győzni. Viszont hiszek a csapatunkban, nagyon bízom abban, hogy győzelemmel jövünk haza.

A Miskolc eddig lejátszott mind az öt meccsét megnyerte, a mi hátizsákunkban ugye van már egy OSC-től elszenvedett hazai vereség. A Miskolc− Szolnoki Dózsa OB I-es mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik a Kemény Dénes Uszodában. A találkozót a miskolci városi televízió jóvoltából az Olaj TV nézői kedden 18 órától felvételről láthatják.

468 ad