Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Nagy Viktor: Sosem írom alá a döntetlent!

2019 március 14.

Nagy Viktor: Sosem írom alá a döntetlent!

December tizenkilencedikén a komplett szolnoki csapat verhette a fejét a csempébe, hiszen a Bajnokok Ligája címvédője az utolsó pillanatokban tudta csak 9− 9-re menteni a meccset a Vízilabda Arénában.

Ennek tükrében előzetesen jó biznisz is lehetne a pireuszi X, amit kapusunk határozottan cáfolt.

NAGY VIKTOR, SZOLNOKI DÓZSA: Mindig győzni megyünk és úgy érzem, hogy abszolút van esélyünk is. Nyilván sok mindenen átmentünk, sok jót is megéltünk, meg rosszat is. De holnap is úgy kell kiutaznunk, hogy abszolút van esélyünk és csak rajtunk múlik, hogy mi lesz a végeredmény. Nagyon sokszor játszottam Pireuszban, és tudom, hogy nem mindig így van, de hiszek magunkban. És egy jó játékban. Nyilván egy nagyon szuper játékkal lehet ott csak győzni és nagyon bízom abban, hogy ki tudjuk magunkból hozni ezt a nagyon szuper játékot.

A pireuszi uszoda lelátójáról érkező állandó nyomás lehet az egyik oka annak, hogy az Olympiakosnak nincs rutinja a hazai pályán elszenvedett vereségekben. Azon túl, hogy bivalyerős− hogy más jelzőt most ne is használjunk− csapat, szurkolói hihetetlen löketet adnak, ezek a hullámok pedig meg is zavarják a játékvezetőket- a legritkább esetben a vendégcsapat javára. Viszont nem is kell oly nagyon leásni a régmúltba: 2017. április ötödikén a Szolnoki Dózsa 6−4-re nyert a dallamos nevű és pokoli hangulatú Papastrateio Uszodában.

MILAN ALEKSZICS, SZOLNOKI DÓZSA: (bár szabadkozott egy kicsit, mégis tiszteletreméltó magyarsággal mondta a következőket) Biztos, hogy egy nagyon nagy meccset várunk, ez nagyon fontos meccs nekünk, nekik is. Remélem, hogy jól fogunk játszani és mindenki egészséges lesz. Ott Pireuszban mindig nagyon nehéz játszani, az Olympiakos nagyon jó hazai pályán. Két évvel ezelőtt sikerült ott nyerni, amikor nagyon fontos volt. És remélem, hogy szombaton is tudunk játszani egy jó meccset.

Az Olympiakos és a Dózsa is 15-15 pontot szerzett az eddigi kilenc BL-meccs során. A Jug Dubrovnik gyakorlatilag már ott van a Final 8-ben, a fennmaradó két helyért pedig a 19 pontos Verona, az Olympiakos és a Dózsa zsigereli ki egymást. Mivel a Hannover rendezőként már negyeddöntős. A tavalyi és a tavalyelőtti BL-győztes rangadója szokatlanul korán, szombaton 15 órakor kezdődik. A Sport2 TV élőben közvetít, de az Olaj TV honlapján megtalálható LEN-linkre kattintva is követhető a találkozó.

468 ad