Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Nem könnyű szerda

2019 február 26.

Nem könnyű szerda

Kedd délelőtt azért utazott el az alsó-szászországi Hannoverbe a Szolnoki Dózsa, hogy még egyszer tiszteletét tehesse ott.

A félmilliós nagyváros lesz ugyanis az idei Nyolcas Döntő házigazdája. E titulus azt is jelenti, hogy a német csapat már ott van a negyeddöntőben. A Dózsa részvétele még nem biztos, viszont egy hannoveri siker nagyban javítaná annak esélyét, hogy a csapat kezéből ne essen ki a Final 8 tagsági könyv.

BÁTORI BENCE, SZOLNOKI DÓZSA: Gyakorlatilag az összes BL-meccsre elmondhatjuk, erre is, hogy az eddigi legfontosabb meccs az évben. Ha életben szeretnénk tartani azt az álmunkat, vagy azt, hogy bekerüljünk a Final 8-be, akkor nekünk kint Hannoverben nyerni kell.

Nem a szép emlékeink között raktároztuk el január kilencedikét, sőt, a valósághoz közelebb áll az a megfogalmazás, miszerint még cifrábbakat káromkodtunk is aznap este. Ugyanis a Szolnoki Dózsa 10−10-es döntetlent szenvedett a Vízilabda Arénában a Hannovertől. Joggal remélhető azonban- még a szombati, debreceni hasra esés ellenére is, hogy még egyszer olyan gyászosan nem tud pólózni a Dózsa, mint akkor.

HANGAY ZOLTÁN, EDZŐ, SZOLNOKI DÓZSA: A játékosoknak a mentalitásán nagyon sok fog múlni, hogy hogy állunk hozzá a meccshez. Ők is tudják, hogy nagyon fontos mérkőzésre kell számítani. Reméljük, hogy meglesz a három pont.

A szerda délután fél hatkor kezdődő Bajnokok Ligája- mérkőzést a Sport1 TV közvetíti élőben, de a hagyományoknak megfelelően az Olaj TV oldalára kitett LEN-linken keresztül is követhető.

468 ad