Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Nevet bárki a végén?

2019 április 16.

Nevet bárki a végén?

Kilenc pont. Ennyi választja el egymástól a második helyen álló Ferencvárost és a harmadik Szolnoki Dózsát.

Szerda estére nézvést három lehetőség adódik: ha döntetlen, akkor marad a kilenc pont. Ha a végkimenetel hazai, akkor a kilenc harmada eltűnik. Ha viszont V lesz a vége, akkor a kilencből lesz tizenkettő.

JANSIK DÁVID, SZOLNOKI DÓZSA: Azt érzem, hogy ők talán a legkomplexebb csapat ebben az évben, erről már beszéltünk. És nem nagyon tudtunk ebben az évben velük igazán olyan szoros mérkőzést játszani, amit mi szerettünk volna. Úgy látom, hogy a csapatunk jó formában van és bízom abban, hogy ez most talán sikerülni fog.

Mindenesetre a pozitív töltet alighanem a Dózsa táskájában lehet, hiszen szombaton 10−7-re nyert az addig veretlen Jug ellen a Bajnokok Ligájában.

ANGYAL DÁNIEL, SZOLNOKI DÓZSA: Egy olyan csapategység, egymást segítve, egymásért harcolva, mint a Dubrovnik ellen, az biztos, hogy sokat fog segíteni.

A Fradi ugyan jól indított, de simán, 13−7-re kikapott a Reccotól a Komjádiban szombaton. Az FTC ugyanúgy a negyedik helyen áll az A-csoportban, ahogy a Dózsa a B-ben. Csak amíg a zöld- fehéreknek ez a helyezés már Hannovert ér, addig nekünk még egyet előzni kell a Bajnokok Ligája Nyolcas Döntőért.

JANSIK DÁVID: A Fradi talán egy picit most nehezebben játszik a BL-ben, mint várták. Bár én nem tudom, hogy mit vártak. De szerintem ez semmit nem jelent, mert ettől függetlenül ők egy nagyon- nagyon jó csapat. Ugyanúgy rengeteget edzenek, készülnek ránk és mindenáron tiszta erőt fognak belerakni. Nem szabad nekünk engedni, hogy túlságosan domináljanak és egy olyan játékot kell játszani, amivel közel tudunk maradni hozzájuk és ezzel akár tudnánk meglepetést is okozni.

Ahogy a BL-ben, úgy az OB 1-ben sem egy csoportban szerepelt a két csapat. A felsőházi középszakaszban viszont már volt egy vízi ütközet, március hatodikán a Komjádi Uszodában a Ferencváros 10−8-ra nyert.

ANGYAL DÁNIEL: Szeretnénk hozzájuk közel kerülni, sőt, itthon azért szeretnénk nyerni is.

És ha már a Szerencsejáték ZRt. a bajnokság egyik komoly támogatója, így okkal kérhetjük a játékosokat akár tippelésre is. Kevés sikerrel:

JANSIK DÁVID: Nem szeretek tippelni!

ANGYAL DÁNIEL: Nem!

468 ad