Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Sűrű Konrád bronzérme az országos bajnokságon

2018 július 25.

Sűrű Konrád bronzérme az országos bajnokságon
A gyermek korcsoport – (12-13 éves lányok és 13-14 éves fiúk) – országos bajnokságát Kecskeméten rendezték meg a hétvégén. A Szolnoki Dózsa úszócsapatából öt versenyző kvalifikálta magát.  
Nagyszerűen indult a verseny a szolnoki fiatalok számára, hiszen az 50 m-es gyorsúszásban Pádár Luca egyéni csúccsal bejutott döntőbe, ahol a 6. helyen végzett.
Aztán Sűrű Konrád 100 méter mellen mutatta meg, hogy kirobbanó formában van, hiszen fantasztikus egyéni rekorddal jutott döntőbe. A fináléban is megjavította legjobbját, végül az 5. helyet szerezte meg. Aztán 100 háton is bejutott a döntőbe, ahol a 6. helyen végzett. 200 m mellúszásban pedig óriási egyéni csúccsal bronzérmes lett, csupán 15 századdal lemaradva a második helyről.
Társai közül Simon Botond három számban – 50 gyorson, 400 gyorson, 100 mellen – is megjavította egyéni rekordját, akárcsak Szűcs Zille két – 100 és 200 mellen – számban. Hegyi Nóra Lili a két évvel idősebbek között 2 másodperccel jobb időt úszott 100 háton, mint legutóbb, saját korosztálya bajnokságán.
– Maximálisan elégedett vagyok az eredményekkel – mondta Szekeres Szilvia csapatunk vezetőedzője. – Tavalyhoz képest nagy a fejlődés, hiszen eddig Sűrű Konrád képviselte városunkat a mellúszó döntőkben, idén Pádár Luca és Hegyi Nóri is csatlakozott hozzá. Összesen hat döntőben szerepeltünk. Most a jól megérdemelt pihenő következik a csapatnak, és szeptemberben folytatjuk a munkát.
468 ad