Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Szerdai debreceni

2018 november 27.

Semmi különös nincs ebben a kedd délelőttben sem. A konditeremben tölti az időt a Szolnoki Dózsa.

Szerda délután egy előzetesen könnyebbnek ígérkező meccs jön, a Debrecen lesz az ellenfél 18 órától a Vízilabda Arénában.

DJORDJE LAZICS, SZOLNOKI DÓZSA: Nagyon fontos volt számunkra, hogy a legutóbbi meccsünkön Miskolcon nyerni tudtunk. Holnap viszont már a Debrecennel játszunk. Jó meccset várok magunktól. A Debrecennek jó csapata van, tiszteljük is őket. De azt remélem, hogy jól fogunk játszani ellenük és le tudjuk győzni őket.

A Debrecen vereséggel kezdte a bajnokságot, Tatabányán kapott ki egyetlen góllal. Utána viszont hárommeccses sorozatot épített: otthon 8-7-re verte az UVSE-t, majd a Vasast győzte le 13-10-re és Kaposváron is nyerni tudott három góllal. A Miskolctól viszont otthon kikapott, az OSC-től pedig idegenben szenvedett tízgólos vereséget.

SZATMÁRI KRISTÓF, SZOLNOKI DÓZSA: Most azért elég kemény két hetünk volt az elmúlt időszakban. Tegnap pihent a csapat, ma állunk össze újra együtt, elkezdünk edzeni, természetesen készülünk rájuk is. Debrecen egy nagyon jó kis csapat, a saját rangadóit azért elég jól megnyerte, jókat igazoltak, azért szerintem oda kell figyelni rájuk.

A vasárnapi miskolci győzelemmel a Dózsa a B-csoport második helyére lépett. Tekintve, hogy a Miskolc szerdán az OSC ellen játszik, így a Szolnok három ponttal leszakíthatja a borsodiakat, ha minden az esélyeknek megfelelően alakul.

TELEKI ANDRÁS, SZOLNOKI DÓZSA: Papírforma szerint mi vagyunk az erősebb csapat, de ezt meg kéne mutatni a vízben szerintem. Amire oda kell figyelni mindenképpen, az a védekezés.  Gyakorolnunk kell folyamatosan, egy újfajta védekezést csinálunk szeptember óta, úgyhogy ki kell használni az ilyen úgymond könnyebb meccseket, hogy összeálljon a védekezésünk.

A szerdán 18 órakor kezdődő Szolnoki Dózsa− Debrecen OB I-es mérkőzést az Olaj TV csütörtök délután hat órától felvételről közvetíti.

468 ad