Nem csak a konditerem kínzóeszközeivel, illetve a medencében rótt kilométerekkel kell megküzdeniük a szolnoki pólósoknak.

Sokkal kisebb, szemmel észre sem vehető „valamik” dolgoznak ellenük talán még hatékonyabban is, mint a mázsás súlyok és a hosszok a medencében. Az évszaknak megfelelő megbetegedés vette birtokba a csapatot, de a szakvezető szerint ilyenkor ez a normális.

Már a Hercegnovi-meccs óta folyamatosan problémáink vannak, az Eger-meccs előtt is ugye sérültek, betegek voltak, most újabbak jelentkeztek. Most a Vasas ellen, szerdán, valószínű, megint két játékost nem fogok tudni játszatni. A meccsek miatt ez annyira nem zavar, az inkább zavar, hogy január-februárban bárhogy is alakulnak az eredmények, mindenképpen kemény munkát kell, hogy végezzünk, mert elég hosszú a szezon-mondta Cseh Sándor vezetőedző. Szerdán 18 órakor a Vasas ellen játszik bajnokit a csapat a Vízilabda Arénában. Ősszel, fordított pályaválasztásnál a Dózsa 18-9-re nyert. Az angyalföldiek jelen állás szerit árnyékuk akár fél évtizeddel ezelőtti önmaguknak is. Bár a csoport negyedik helyéért- ez a pozíció ugye még felsőházi rájátszást jelent- lépéselőnyben vannak a Debrecennel és a BVSC-vel is döntetlent játszottak, a „nagyok dolgába” idén nem szólnak bele. A Fraditól például 18-3-ra kaptak ki. Viszont hétvégén az újonc Szombathely legyőzésével megszerezték negyedik győzelmüket. De betegség ide, sérülés oda, ezt a Vasast ennek a Dózsának üzembiztosan vernie kell. A Szolnoki Dózsa- Vasas OB I-es bajnoki vízilabda-mérkőzést az Olaj TV február elsején 18 órától felvételről közvetíti.