Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Szombati menetrend: BVSC-hez menni

2019 március 22.

Szombati menetrend: BVSC-hez menni

Természetesen elszánt, és természetesen fáradt Szolnoki Dózsa készül a szombat délutáni , BVSC elleni meccsre.

A múlt hétvégét egyik csapat sem töltötte tétlenül, nekünk ugye Pireuszban volt BL-meccsünk, a BVSC pedig Miskolcon játszott bajnokit. Igaz, szerdán a vasutasoknak nem volt jelenésük, ellentétben a mieinkkel.

SZATMÁRI KRISTÓF, SZOLNOKI DÓZSA: Szombati Olympiacos és utána egy szerdai Eger-meccs az azért fizikálisan eléggé kivett a csapatból, de úgy gondolom, ahogy te is mondtad, Egerben azért nagyon nehéz győzni. Mi győztünk! Azt hiszem három, vagy négy góllal is, ez mindenképpen erőt ad a holnapi BVSC ellenni meccsre.

A BVSC szombaton kettő góllal kikapott Miskolcon, így lépéshátrányba került a reménybeli Euro Kupa- indulásért folyó versenyben. Valószínűsíthető, hogy még az elvártnál is nagyobb elszántsággal fognak vízbe ugrani.

DORDE LAZICS, SZOLNOKI DÓZSA: Az előző meccsen legyőztük őket itthon, de a holnapi természetesen teljesen más meccs lesz. A BVSC jó csapat, tele jó játékosokkal, de hiszek abban, hogy folytatni tudjuk a jó játékunkat és igen, azt is remélem, hogy nyerni fogunk.

Két, korábban több- kevesebb időt Szolnokon pólózó játékos, Török Béla, de még inkább Pásztor Mátyás az, akinek a teljesítménye nagyban meghatározza a BVSC eredményességét. A vasutasok a hetedik helyre tolattak vissza a középszakaszban, 21 pontjuk van. A Dózsa szerdai egri sikerével viszont a harmadik helyre lépett előre.

SZATMÁRI KRISTÓF: A BVSC nagyon jó hazai pályán, ezért mindenképpen oda kell figyelni rájuk. Mai nap felkészülünk belőlük. Úgy gondolom, hogy a három pontért megyünk, szóval nem lesz baj.

A BVSC− Szolnoki Dózsa felsőházi vízilabda- mérkőzés szombaton 17.30-kor kezdődik a Szőnyi úti uszodában.

468 ad