Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Szombaton zárul az alapszakasz

2019 február 22.

Szombaton zárul az alapszakasz

Debrecenben fejezi be a bajnokság alapszakaszát a Szolnoki Dózsa, amely a B- csoport második helyezettjeként biztos résztvevője a felsőházi középszakasznak. 

A Debrecen még éppenséggel lecsúszhat a negyedik helyről, ha kikap szombaton. Márpedig a szolnoki pólósok igen- igen határozott célja az, hogy ez történjen. Novemberben 17−5-re nyert a Vízilabda Arénában a Dózsa, de ez nem biztos, hogy február végén már kiindulási alap lehet.

BÁTORI BENCE, SZOLNOKI DÓZSA: Nem tudom, hogy a Debrecennél mi változott, biztos, hogy ők is jóval összeszokottabbak lettek. Viszont rólunk tudom, hogy jobbak lettünk, összeszokottabbak lettünk. Van egy- két betegség, pici sérülések, de szerintem a meccsre rendben leszünk.

Múlt szombaton a Debrecen nagyon megszorította az OSC-t, amely csak kettő góllal tudta legyőzni, vagyis egyáltalán nem olyan sima a liba, mint amilyennek látszott akár novemberben is.

SZEGHALMI ZSOMBOR, SZOLNOKI DÓZSA: Mindennek az alapja a védekezés. Az, hogyha rendben van, úgy gondolom, hogy akkor nem lehet probléma, elől meg úgyis fognak jönni a gólok.

A szombaton 19 órakor kezdődő mérkőzést a Debrecen Televízió jóvoltából az Olaj TV nézői hétfőn 18 órakor felvételről láthatják.

468 ad