Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Tatabányán át Zágrábba

2019 február 01.

Tatabányán át Zágrábba

Öt helyezés és húsz pont választja el egymástól a szombat délutáni mérkőzés résztvevőit. A Tatabánya kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent.

A Szolnoki Dózsa kilenc győzelemmel és egy vereséggel áll az OB 1 B csoportjának második helyén.

JANSIK DÁVID, SZOLNOKI DÓZSA: Ez nem nagy titok, hogy a Tatabányánál mi egy jóval jobb csapat vagyunk, viszont az nagyon fontos, hogy mindenki odategye magát és mindenki száz százalékot nyújtson ezen a mérkőzésen. Többek közt a következő mérkőzések miatt. Gondolok itt a Zágrábra is. És valószínűleg az már nagyon fontos lesz, hogy a holnapi mérkőzésen lekezdjük a felkészülést a keddi Bajnokok Ligája- mérkőzésre.

A válogatott németországi szereplése miatt ezúttal csonka hetet tudhat maga mögött a csapat, ám a válogatott játékosok drezdai kiruccanása nem szabad, hogy akár csak nyomokban is látszódjék a Tatabánya ellen. Az viszont már fontos lehet, hogy a szombatot a jövő kedd jegyében úgy tudja le a csapat, hogy figyel is Zágrábra, meg nem is.

KIS GÁBOR, SZOLNOKI DÓZSA: Kiderült az elmúlt hétvégén is, hogy nincsenek ajándék- mérkőzések. Ezt a mérkőzést is komolyan kell venni, mert tényleg az elmúlt hétvégi, kaposvári mérkőzésből tanulva− ahol semmi probléma nem volt−, de egyszerűen magától nem fognak jönni a győzelmek. Úgyhogy hiába készülünk az azt követő mérkőzésre, muszáj fejben tartanunk ezt.

A Szolnoki Dózsa− Tatabánya mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Vízilabda Arénában, a találkozót az Olaj TV hétfőn 20 órától felvételről közvetíti.

468 ad