Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Újra Eger

2018 február 06.

Újra Eger

Szolnoki Dózsa- Eger magyar rangadóval ért véget a Bajnokok Ligája csoportkörének első fele. A kiírás alapján pedig Eger- Szolnok meccsel kezdődik a második szakasz. Másfél hete a Vízilabda Arénában a hevesiek 11-10-re nyertek.

Hétvégén a Szőnyi úton játszott bajnoki meccset a Dózsa és igencsak küzdelmes mérkőzésen tudott egyetlen góllal, 10-9-re nyerni. Viszont az Eger egy fokkal rosszabbul járt Miskolcon, ahol 8-8-at ért el ráadásul úgy, hogy komolyan hálálkodhat a körülményeknek, hogy ilyen olcsón megúszta.

Engem, mint a Szolnok edzőjét így az érzelmi része abszolút nem érint, vagy nem érdekel, hogy itt győztek. Abszolút szakmailag nézem a dolgot. Azóta is voltak meccseink, ott is látszódtak, hogy miben kell fejlődnünk- mondta a hétfői edzés előtt Cseh Sándor vezetőedző.

Vannak mostanában olyan negyedek, amikor nem tudunk olyan jól teljesíteni, ahogy azt el szoktuk várni magunktól- kontrázott rá a szakvezető benyomásaira Kis Gábor.

Egyénileg sokkal tudatosabban kell játszanunk, folyamatosan próbálni kell ezt építeni. Csapatszinten sokkal fegyelmezettebben. Ahhoz, hogy jó eredmény tudjunk elérni Egerben, mindenképpen egy kis szintet feljebb kell, hogy lépjünk- tette hozzá a vezetőedző. Egy egri győzelemnél pedig aligha lehet jobb előrelépés. Bár teljesen nyilvánvaló,- és ez így is van rendben- az Eger megérezte a vérszagot. Az Eger- Szolnok vízilabda BL-rangadót szerdán 18.30-tól az M4 Sport élőben közvetíti.

468 ad