Fő támogatóink:

A Kazany ellen rajtol csapatunk

2019 október 08.

A Kazany ellen rajtol csapatunk

Megkezdődnek a küzdelmek a legrangosabb európai kupában, a LEN Bajnokok Ligájában. A főtábla A-csoportjának első fordulójában, a Szolnoki Dózsa az orosz Szintez Kazany csapatát fogadja kedden este hét órakor a Vízilabda Arénában.

Azt tudni kell, hogy az újonc orosz gárda a legrangosabb kupasorozatban, és a selejtezők során harcolta ki a főtáblára jutást.
– Az orosz vízilabda válogatott- és klubszinten egyaránt sokat fejlődött az utóbbi időszakban – nyilatkozta lapunknak Zsivko Gocics, a Szolnok vezetőedzője. – A válogatott gerincét a kazanyi csapat adja, amely egyáltalán nem ígérkezik könnyű ellenfélnek. Szerencsére jól sikerült a főpróbánk, hiszen jó játékkal rangadót nyertünk Miskolcon. Nálunk mindenki egészséges, nagyon motiváltan készülünk a BL-rajtra is.
Mint azt Gocics edző is említette, jól sikerült a csapat főpróbája, hiszen fontos meccset nyertek a Miskolc otthonában. – Örülünk a bajnoki győzelemnek – mondta a mindössze 17 esztendős Szeghalmi Zsombor, aki két góllal járult hozzá a sikerhez. – Tavaly már bemutatkozhattam a BL-ben, most is szeretnék játszani. Örülök, hogy hazai uszodában kezdünk, ezért is fontos lenne a jó rajt. Amolyan fekete lónak számít a kazanyi csapat, de mi nagyon szeretnénk nyerni a nyitányon.

A mérkőzést élőben közvetíti a Sport1 Tv

Fotó: Illyés Csaba
Forrás: Új Néplap

468 ad