A szerdán a Herceg Novi ellen kiszenvedett győztes BL-meccs után a magyar bajnokság középszakaszában játszik kiemelt fontossággal bíró rangadót a Szolnoki Dózsa. Az OSC az Eger mögött a második helyet szerezte meg az alapszakaszban, a felsőház első körében 11-6-ra verte a BVSC-t.

A Bajnokok Ligájában viszont alulteljesít az újbudai csapat, amely szerdán hazai pályán szenvedett 7-4-es vereséget a Jug Dubrovniktól, ezzel pedig a minimálisnál kisebb az esélye arra, hogy elérje csoportja negyedik helyét. De a fogcsikorgatásból, kínlódásból nekünk is kijut mostanság. A két csapat ebben a szezonban egy tétmérkőzést játszott: december harmadikán a BENU Magyar Kupa döntőjében. A Komjádi Uszodában a Dózsa 13-4-re nyert, de az már olyan régen volt, hogy emlékezni is nehéz rá.

-Minden meccsre úgy jövünk le, hogy nyerni akarunk és mindenki a legjobbját akarja kihozni magából- mondta honlapunknak Nagy Viktor.- Sajnos egyelőre ez kevésbé sikerült, nagyon mély gödörben vagyunk, a játék képe ezt mutatja és nyilván ilyenkor hiába bármilyen jó játékos az ember, azért az önbizalma neki is el tud menni, mi is keressük önmagunkat, de igazából úgy csapatszinten. Ha mindenki a saját feladatára oda tud figyelni és azt maximalizálni tudja, akkor szombaton az OSC ellen fogunk tudni győzni.

Szombat estefelé az OSC ellen már aligha lehet csütörtököt mondani. A Szolnoki Dózsa- OSC vízilabda- rangadó szombaton 18 órakor kezdődik. Közvetlenül a Paks- Olaj kosármeccs után, 20.30-tól az Olaj TV felvételről közvetíti. Vasárnap 16 és 20 órakor pedig megismétli.