Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Ez a harc lesz a végső!

2018 május 04.

Ez a harc lesz a végső!

Szombat délután negyed hat után nem sokkal biztosan tudni fogjuk, hogy mely csapat lesz a Ferencváros ellenfele a pólóbajnokság döntőjében. Azt reméljük, hogy tuti tippünk van.

Az egri mérkőzés előtt arról beszélt Kis Gábor, hogy a torkunkon a kés. Az olimpiai bajnok center szerint a 12-6-os győzelemmel annyi változott, hogy “eggyel több kés van”, hiszen most már az Egeren is ott a teher. Nem is akármekkora.

Feszült mérkőzések ezek, holott nagyon- nagyon élvezetesek és minden játékos, én is imádom az ilyen meccseket, mert tényleg erről szól a vízilabda és itt jönnek ki a jó sportteljesítmények, ahogy a múltkor is szerintem mondtam, viszont tényleg van egy terhe. Minden kis mozdulatodnak. Centerben is. Minden olyan helyzetnek, amikor megpróbálok pozícióba kerülni és akkor hoppá! akkor most kapok egy kontrát, abból kapunk egy gólt. Akkor azzal esetleg nem az, hogy meccset nyerhet, de nagy lépést tehet efelé az Eger. De hogyha úgy csinálom, hogy ne kapjak és kapunk egy kiállítást, akkor lehet, hogy mi kerülünk ehhez közelebb. Tehát minden egyes kis dolognak hatalmas fontosságot tudok adni ezeken a mérkőzéseken.- mondta a péntek délelőtti edzést megelőzően “Kicsi”.

Az egri mérkőzésen víz fölötti ütésért csere nélkül kiállított Bedő Krisztián biztosan nem játszhat a vendégeknél. A képlet roppant egyszerű: a két csapat a taktikai repertoár minden morzsáját is tudja a másikról. A játékosok nem csak azt tudják üzembiztosan, hogy ki hova lő, hanem az ellenfél pulzusát is naprakészen ismerik.

Két héttel ezelőtt kezdődött durván ez a párharc és egy nagyon rossz, szétesett, fegyelmezetlen két negyeddel kezdtünk, ami azt gondolom, hogy rá is nyomta a bélyegét egy kicsit a párharcra. Azóta azt gondolom mind a hétköznapokban, mind a mérkőzéseken folyamatosan tudunk egy kicsit előrelépni, kezd összeállni a játékunk, játékosok egyéni formája, sokkal fegyelmezettebbek vagyunk. Nekem most az a fontos, hogy ezt a folyamatot próbáljuk meg tartani, a hibákat próbáljuk még kijavítani, tehát ez nekem egy munkafolyamat. Teljesen más, mint egy nézőnek, aki lejön és egy mindent eldöntő meccset meg akar nézni.- vélekedett Cseh Sándor vezetőedző.

Az egri szurkolók biztosan megtöltik a vendégszektort. Ezért, no meg az elődöntő fontosságára való  tekintettel is érdemes megtölteni a hazai szurkolók számára fenntartott széksorokat. Röviden: MINDENKI A VÍZILABDA ARÉNÁBA! Még akkor is, ha a Szolnoki Dózsa- ZF Eger mérkőzést az Olaj TV szombaton 16 órától élőben közvetíti.

468 ad