Kiemelt főszponzor: Főszponzorok:

Közel volt a CSODA!

2018 december 20.

Közel volt a CSODA!

Adott egy szolnoki fiatalember, aki mindent beletett abba, hogy Nagyon Jó Pólós legyen belőle. Nos, ez a fiatalember mikor szerezze első BL- gólját, ha nem a címvédő Olympiakosz ellen? Naná, hogy így esett meg a hollywoodi történet, amelynek főhőse Teleki András!

Vibráló egy meccs volt, szent igaz. Vezettünk, vezettek, birkóztunk, birkóztak, bíróztunk, bíróztak, de csupa-csupa nagybetűs PÓLÓT játszott mindkét csapat.

Szolnok-Olympiakosz 9:9 (2:2, 2:2, 1:1, 4:4)
Gólszerzők.: Prlainovics, Zalánki 2-2, Bátori, Alekszics, V. Rasovics, Kis G., Teleki, ill. Geniduniasz 3, Obradovics, Funtulisz 2-2, Murikisz, Gunasz

Prlainovics− az Év Játékosa választáson a második helyre érkezette meg a Szolnoki Dózsa játékosa!!!!− 7-6-ra vezettünk.  Igen ám, de a márványkék habok túlsó oldalán a címvédő pireusziak tempóztak. Mégpedig igen derekasan. Hiszen 8-7-re már ők vezettek. Aztán Zalánki bevágott egy sistergőset, de az utolsó ütés a görögöké lett: kettő másodperccel a vége előtt Gounas a képzeletbeli gólvonal mögé varázsolta valamiféle láthatatlan mozdulattal a labdát.

Döntetlen lett a vége. De

Hogy a frászt ráhoztuk a címvédőre, az tuti. És milyen szörnyű már, hogy egy Olympiakosz örvend az X-nek, mi meg a csempébe hajtanánk a fejünket? Ne tegyük!

Inkább szegjük fel a fejünket és kiáltsuk bele büszkén a ködös, hideg, barátságtalan decemberi estében, hogy a BL-király NEM TUDOTT NYERNI SZOLNOKON!!!!!!!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2597392106944355&type=1&l=19578ff1f6

468 ad