Friss Szuperkupa- győztesként fogadja a Bukarestet szerdán a Dózsa. A minden létező sorozatban címvédővé vált szolnoki csapat ellenfele némi meglepetésre megnyerte a román bajnokságot. Jóllehet ha román klubpólóról beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk leragadni a Nagyváradnál. A Steaua az Eger ellen hazai pályán kezdte a Bajnokok Ligáját és öt góllal, nyolc háromra kapott ki. Pedig a bukaresti csapatban a román válogatott alapemberei mellett három délszláv légiós mellett egy brazil születésű, de spanyol állampolgárságú külföldije is van.

CSEH SÁNDOR, VEZETŐEDZŐ, SZOLNOKI DÓZSA: A BL-ben azért nincsenek gyenge csapatok, illetve azok, akik azt gondolják, azok az elmúlt években- nem magyar csapatokra gondolok- folyamatosan, egyszer- egyszer belehibáztak és ez sokba kerülhetett nekik. Úgyhogy nyilván lesz egy nap pihenő és hétfőtől elkezdünk készülni a hazai Bukarest-mérkőzésre. Hazai pályán, Bajnokok Ligájában mindig szeretnénk jól szerepelni.

A szombati, Ferencváros elleni Szuperkupa Döntő alighanem nagyot dobott a csapat hangulatán. Szoros, kiélezett mérkőzésen nyerte meg újabb trófeáját a Dózsa. Pedig ilyen színvonalú meccset még nem játszott ebben a szezonban. Igaz, az FTC-nek is a szombati volt az első igazi rangadója.

NAGY VIKTOR, SZOLNOKI DÓZSA: Igazából, amikor elkezdődik a szezon, akkor a csapat, a játékosok azok erre készülnek. Várják a jó meccseket. Én különösen nem kedvelem a nagyon gyenge mérkőzéseket. Bár ebben is meg lehet találni a kihívást, de sokkal jobban motivál és izgalomba hoz egy sokkal szorosabb mérkőzés.

A Szolnoki Dózsa- Steaua Bukarest vízilabda Bajnokok Ligája mérkőzés szerdán 18. 30-kor kezdődik. A találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti.