Komoly teljesítményt rakott le az asztalra szerdán a Szolnoki Dózsa. Végig nagy tisztességgel és harci kedvvel győzte le a Vasast 20-3-ra.

Viszont a szombati ellenfél, a BVSC is odatette magát, hiszen csak három góllal kapott ki a Fraditól. A vasutascsapat a B-csoport harmadik helyén áll, ráadásul igencsak kényelmetlen, rázós tud lenni az ellenfelei számára. Október utolsó napján a Vízilabda Arénában sem adta olcsón a bőrét, hiszen bár a harmadik negyed közepén 9-3-ra is vezetett a szolnoki csapat, a vége váratlanul szoros, 13-9 lett.

Mindig nagyon kellemetlen ellenük játszani, ráadásul azért vannak jó játékosaik, akikre oda kell figyelni. Olyan szempontból jót tesz ez nekünk- legalábbis remélem, hogy a meccs után is ugyanezt mondhatom, de mindenképpen azért ez egy kicsi feladat. Nyilván nem olyan, mintha a Reccohoz, vagy mondjuk Egerbe menne egy csapat, de azért a BVSC-hez úgy kell elmenni, hogy nyilván fel is kell készülni egy kicsit a mérkőzésre, illetve már az elindulás pillanatában, amíg ott vagyunk, addig azért koncentrálni kell, csapatként kell működnünk, tehát ez most egy nagyon jó feladat a csapatnak, hogy ezt a BVSC-meccset meg kell oldani- mondta a mérkőzés előtt Cseh Sándor vezetőedző.

A BVSC „legszolnokibb” játékosa Pásztor Mátyás, aki hosszú éveken át lőtte a gólokat Szolnokon, de Török Béla is ismerős lehet, aki egy szezont húzott le itt. A BVSC- Szolnoki Dózsa mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik a BVSC Uszodában (1142 Budapest, Szőnyi út 2).