Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Rangadón fogadjuk a Vasast

Posted on 2020 november 21.

Rangadón fogadjuk a Vasast

A 12. forduló záró mérkőzését szombaton délután három negyed öttől rendezik meg Szolnokon a Vízilabda Arénában, ahol a A-Híd VasasPlaket csapata vendégeskedik. A rangadón ott lesznek lesznek az M4 Sport+ Tv kamerái is.
Az angyalföldiek az elmúlt évek gyengék szereplését követően főszponzoruk támogatásával éremesélyes gárdával vágtak neki a mostani évadnak. A Magyar Kupában bronzérmet szereztek, a bajnokságban pedig hat győzelem mellett egy döntetlen és két vereség a mérlegük. Fraditól és az UVSE-től kaptak ki. Náluk is három légiós – Braniszlav Mitrovics, Szava Randeljovics, Drasko Brguljan – szerepel, a magyarok közül Bátori Bence és Szatmári Kristóf az elmúlt két évadban épp Szolnokon vízilabdázott.

Az elmúlt mérkőzéseken volt, hogy felforgatott összeállításban ugrottak medencébe a piros-kékek. Erre föl Zsivko Gocics, a Szolnoki Dózsa vezetődzője amondó, hogy úgy készülnek, hogy a legjobb összeállításában érkezik majd a Tiszaligetbe a Vasas legénysége. – Nálunk Dusko Pijetlovics bölcsesség foga fáj, reméljük tudja vállalni a játékot. Vele, vagy nélküle is jól akarunk játszani, és természetesen le akarjuk győzni a fővárosi együttest a forduló tévés rangadóján.

A veszélyhelyzet miatt az összecsapást zárt kapuk mögött rendezik!

Fotó: Illyés Csaba
Forrás: Új Néplap

468 ad