Fő támogatóink:

A fővárosban folytatjuk a bajnokságot

2020 január 31.

A fővárosban folytatjuk a bajnokságot

Két hónap után folytatódnak a bajnoki küzdelmek. Az alapszakasz 10. fordulójában szombaton 13 órakor az UVSE vendége lesz csapatunk, a Szolnoki Dózsa. A mérkőzést a Komjádi uszodában rendezik.

– Január eleje óta keményen dolgozunk, természetesen a válogatottjaink nélkül készültünk idáig. Az Eb-győztes csapatból, Angyal Dániel és Nagy Viktor, valamint a szerb együttesből Dusko Pijetlovics pénteken kapcsolódott be a közös munkába – mondta Zsivko Gocics csapatunk vezetőedzője. – Nehéz sorozat előtt állunk, hiszen februárban nyolc tétmeccs vár ránk a hazai és nemzetközi porondon egyaránt. Az UVSE otthonában kezdünk, amely egy fiatal, szimpatikus csapat, modern, gyors vízilabdát játszanak. Az ősszel is láttuk, tapasztaltuk, hogy élmezőny csapatait is rendre komoly erőpróba elé állítják. Egy biztos a szombati és mindegyik összecsapásunkon száz százalékot kell nyújtanunk a jó eredményekért.

Az A csoport állása: 1. FTC Telekom 27 pont, 2. Szolnoki Dózsa 24, 3. PannErgy Miskolci VLC 19, 4. UVSE 13, 5. PVSK-Mecsek Füszért 11, 6. Szeged 6, 7. Debreceni VSE 3, 8. Tatabánya 0 pont.

A forduló további párosítása: Tatabánya–FTC-Telekom, Szeged–PannErgy-MVLC, PVSK-Mecsek Füszért–Debreceni VSE

A B csoport állása: 1. A-Híd OSC Újbuda 27 pont, 2. ZF-Eger 22, 3. Budapesti Honvéd 15, 4. BVSC-Zugló 12, 5. Metalcom Szentes 10, 6. VasasPlaket 8, 7. Kaposvári VK 7, 8. AVUS Szombathely 4 pont.

A forduló párosítása: AVUS–A-HID OSC Újbuda, Kaposvári–VK ZF-Eger, Metalcom Szentes–Honvéd, VasasPlaket–BVSC-Zugló.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad