Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

A fővárosban szerepel csapatunk

Posted on 2024 március 23.

A fővárosban szerepel csapatunk

A Szolnoki Dózsa Praktiker csapatára újabb kemény összecsapás vár, amely szombaton este hét órától a Budapesti Honvéd Kőér utcai uszodájában szerepel bajnoki mérkőzésen.

A Honvéd a középszakasz első fordulójában hazai medencében 12–12-es döntetlent ért el a tabellán jelenleg harmadik Vasas ellen, egy hete pedig az OSC-től is csupán egy góllal kapott ki.

A szolnokiak legutóbb tavaly október végén találkoztak tétmeccsen soros ellenfelükkel, akkor a Tiszaligetben nyertek 8–6-ra. A szombati találkozó előtt azt mondta Hangay Zoltán a Dózsa vezetőedzője.

– Nem lehet szó nélkül elmenni a múltheti Szeged elleni találkozó mellett – jelezte a szakember. – Bár nyertünk a Szeged ellen, a mutatott játékkal koránt sem lehetünk elégedettek. A hét eleji edzések még a regenerációról szóltak, de a második felében már specifikusan a Honvédra készültünk. Edzőként még sosem sikerült nyernem a Kőér utcában, nagy vágyam, hogy behúzzuk ezt a meccset. Ha így történik, akkor nagy lépést teszünk a négyes döntő felé, ha azonban kikapunk, akkor már nem csak a saját kezünkben lesz a sorsunk. A végletekig kiélezett, háromesélyes összecsapásra számítok.

A forduló eddigi eredménye: Szeged–BVSC 9–10. További párosításitások: szombat: Kaposvár–OSC, 16.00. csütörtök: FTC–Vasas, (tv: M4 Sport) 20.00.

A bajnokság állása: 1. FTC 27 pont, 2. BVSC 21, 3. Vasas 19, 4. Szolnoki Dózsa Praktiker 15, 5. OSC 13, 6. Bp. Honvéd 8, 7. Kaposvár 6, 8. Szeged 0 pont.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad