Fő támogatóink:

A fővárosban zárjuk az esztendőt

2020 december 11.

A fővárosban zárjuk az esztendőt

Az esztendő utolsó tétmeccse vár szombaton csapatunkra, a Szolnoki Dózsára, amely a fővárosban a KSI vendég lesz, az OB I-es bajnokság 15. fordulójában.

A hazai bajnoki, kupa és nemzetközi találkozókat összeadva ez lesz a Dózsa idei, július 25-től számítva 32. tétmérkőzése.  Közülük 29-szer győztek, kétszer pedig döntetlent játszottak, a horvát Mladost Zagreb ellen a BL-ben, és a Ferencváros elleni kupadöntő rendes játék idejében, ötméteresekkel viszont a Fradi nyerte a trófeát.

A bajnokság alapszakaszában mind a 14 mérkőzését megnyerte a szolnoki csapat, közte idegenben győzte le a címvédő Ferencvárost. Amennyiben a szombaton 11 órakor kezdődő meccsen Jansik Dávidék (képünkön) legyőzik a KSI legénységét, akkor az élről várhatják a január 16-i folytatást.  A KSI csapatának mérlegéről, annyit, hogy egy győzelemmel és 13. vereséggel az utolsó előtti 15. helyen áll a tabellán.

Emlékeztetőül, a felek a kupaküzdelmekben találkoztak júliusban, akkor a Szolnok 14 -4-re verte vetélytársát. Nem lebecsülve a sportiskolásokat a mai meccsnek is a listavezető szolnoki gárda a toronymagas esélyese.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad