Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

A Kaposvár ellen folytatja csapatunk

Posted on 2024 április 26.

A Kaposvár ellen folytatja csapatunk

A rájátszáshoz érkezett az élvonalbeli bajnokság mezőnye. Mivel a Szolnoki Dózsa Praktiker nem jutott a legjobb négy közé, így az 5–8. helyért folyó küzdelemben lesz érdekelt. A mieink a Kaposvár ellen kezdenek, az első meccset szombaton 18 órától játszák a felek a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

A továbbiakról annyit, hogy az alapszakszakasz egymás elleni eredményeit magukkal viszik a csapatok, párharcok tehát az egyik fél 7. pontjának megszerzéséig tartanak. Az első meccset a középszakaszban jobb eredményt elért gárda otthonában rendezik. A Szolnok–Kaposvár páros csata 3–3-as állásról indul szombat este.

  • A hét elején a fizikai munkát helyzetük előtérbe – mondta honlapunknak vezetőedzőnk, Hangay Zoltán. – Ezt követően saját magunkkal foglalkoztunk. Ami jó hír, Jansik Dávid eltiltása lejárt, Vismeg Zsombornak rendben van a szeme, Teleki Andris pedig felgyógyult betegségéből. Ismerjük a Kaposvárt, nem véletlenül jutottak be a nyolc közé. Jó meccset és természetesen győzelmet várok.

Párosítások.

Elődöntő, az egyik fél 7. pontjáig: FTC–OSC (az állás: 6–0), Vasas–BVSC (3–3). 5–8. helyért: Bp. Honvéd–Szeged (6–0), Szolnok–Kaposvár (3–3).

Fotó: Illyés Csaba

468 ad