Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

A második helyen zártunk a Hollóy Tamás emléktornán

Posted on 2022 augusztus 31.

A második helyen zártunk a Hollóy Tamás emléktornán

A Szolnoki Dózsa egykori klubigazgatója, Hollóy Tamás emlékére az elmúlt hétvégén rendezték meg azt az utánpótlás vízilabda-tornát, melyen hat klub legjobbjai indultak.
Az U11-es pólóspalánták csatározási során a szolnokiak előbb 11–5-re verték a Kecskemétet, majd 16–3-ra kikaptak az OSC legénységétől. Így a Tisza-partiak csoportmásodikként végeztek, a folytatásban a Szentessel találkoztak az elődöntőben, amelyet 7–3-as győztek le, és bejutottak a döntőbe, ahol azonban ismét jobbnak bizonyult náluk az OSC, 4–14.  Így a fővárosiak mögött a második helyet szerezték meg a tornán. A harmadik helyen a Szentes, a negyediken a Fehérvár, az ötödiken a Kecskemét, míg a hatodikon a Cegléd végzett.
– Jó szolgálta felkészülésünket a torna, amelyen második helyen végeztünk – mondta Soltész Zoltán edző. – Büszke vagyok a fiúkra, hiszen mindenki hatalmas lelkesedéssel játszott. Közülük négyen első éles meccsükön ugrottak a medencébe. Készülünk tovább, hiszen hamarosan kezdődik a régió-bajnokság, ahol szintén jól akarunk szerepelni.
A szolnoki csapat. Kapusok: Varga Ádám, Soós Ákos. Mezőnyjátékosok: Szűcs Nimród, Samu Ernő, Mosonyi Levente, Török Benett, Ónodi Balázs, Jándi Zsombor, Ecseki Áron, Lukács Levente, Szendrei Márk, Balogh Marcell, Nyemecz Balázs, Bíró Gyula, Klárik Márió, Török Levente, Bogoly Richárd, Kusnyár Botond, Tereczki Ádám. Edző: Soltész Zoltán.

Pista bácsi emlékére!
Az egykori olimpiai-bajnok és sokszoros magyar-bajnok játékos, később úszó és vízilabda- edző, Hasznos II. István emlékére, pedig szombaton és vasárnap rendez emléktornát a szolnoki klub. Ezúttal az U12-es korosztály méretik meg.
A szolnoki csapat szombaton 10 órakor a Szentes, 13 órakor az OSC együttesével találkozik. Vasárnap 11 órakor a Fehérvár, majd 13 órakor a Cegléd lesz a Dózsa ellenfele.

Forrás: Új Néplap

468 ad