Fő támogatóink:

A Spandaut fogadjuk szerdán a Vízilabda Arénában

2020 február 04.

A Spandaut fogadjuk szerdán a Vízilabda Arénában

Folytatódnak a küzdelmek a legrangosabb európai kupában, a LEN Bajnokok Ligájában. A főtábla A-csoportjának 8. fordulójában, a Szolnoki Dózsa a német Spandau 04 csapatát fogadja szerda este hét órakor a Vízilabda Arénában, ahol ott lesznek a Sport2 Tv kamerái is..

  • Mint a legutóbbi bajnoki mérkőzésünk megmutatta össze kell még állnunk – nyilatkozta csapatunk vezetőedzője, Zsivko Gocics.  – Hosszú volt a szünet, közel két hónapig nem játszottunk tétmérkőzést. Jelzem, a többi csapat, köztük a Spandau is így van ezzel, hiszen őket is éríntette az Európa-bajnokság. Tavaly decemberben 14-10-re győztük le őket Berlinben, ami nagyon fontos siker volt számunkra. A mostani egy másik meccs lesz, egy nagyon kemény, kiélezett összecsapást várok. Lehet, hogy száz százaléknál is többet kell nyújtanunk a győzelemért. A berlini sikerünknek akkor lesz igazi értéke, ha hazai medencében is le tudjuk a győzni a Spandaut.

Csapatunk fiatal kapusa, Bányai Márk pedig azt mondta:  –  Hosszú volt a bajnoki és kupaszünet, két hónap után játszottunk újra tétmeccset szombaton.  Ezután még hét találkozó vár ránk februárban, köztük a Spandau elleni összecsapás.  Jó magam a decemberi berlini mérkőzésen nem játszottam, mert akkor az U20-as válogatottal a kuwaiti világbajnokságon szerepeltem.  Társaim mondták, hogy nagyon kemény vízicsatában győztek négy góllal. Készülünk az év első Bajnokok Ligája mérkőzésére, videózunk, taktikázunk. Nem lehet más célunk, mint a győzelem.

A forduló további menetrendje: CNA Barceloneta–Jadran Split, Sintez Kazany– Jadran Herceg Novi, Jug Dubrovnik–Olympiakosz

Az állás:  1. Olympiakosz 19 pont, 2. Barceloneta 16, 3. Jug 15, 4. Szolnok 12, 5. Herceg Novi 7, 6. Spandau 5, 5. Jadran Split 4, 8. Kazany 3 pont.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad