Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

A Szegedet fogadja csapatunk

Posted on 2024 március 16.

A Szegedet fogadja csapatunk

A középszakasz felsőházának második fordulójában csapatunk, a Szolnoki Dózsa Praktiker a Szegedi VE legénységét szombaton 16 órától fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

A felek alapszakaszbeli meccsét a Dózsa 15–9-re nyerte a Szeged otthonában. Mivel a szegediek a felsőházba jutó csapatok ellen nem szereztek pontot, így a sereghajtó pozíciójából kezdték a középszakaszt. Kiss Csaba tanítványai a középszakaszban sem gyűjtöttek pontot, mindkétszer hazai pályán játszottak, előbb a Fraditól (8–11 ), majd legutóbb BVSC-től (9–10) kaptak ki. A szolnoki együttes eddig egy mérkőzést tudott a felsőházban, 15–13-ra legyőzte az elmúlt évadban ezüstérmes OSC-t. Hangay Zoltán edző arról (is) beszélt honlapunknak, hogy az övéi újabb győzelemre készülnek.

  • Nehéz mérkőzés vár ránk egy kemény ellenféllel szemben, akik az előző két körben megnehezítették a Fradi és a BVSC dolgát is. Két hete rangadót nyertünk az OSC ellen, most is a három pontért szállunk medencébe, nem fér bele a botlás. Saját kezünkben a van sorsunk, élnünk kell lehetőségeinkkel. A napokban többen is sérüléssel bajlódtak sorainkból, abban bízunk, hogy mindenki tudja vállalni játékot. Várjuk szurkolóinkat a meccsre, legyen olyan a hangulat. mint volt legutóbb az OSC ellen – tette hozzá a szakember.

További párosítások, szombat: OSC–Honvéd, BVSC–FTC, Kaposvár–Vasas.

A felsőház állása: 1. Ferencváros 24 pont, 2. BVSC 21, 3. Vasas 16, 4. Szolnoki Dózsa Praktiker 12, 5. OSC 10, 6. Bp. Honvéd 8, 7. Kaposvár 6, 8. Szeged 0 pont.

Fotó: Illyés Csaba

468 ad