Fő támogatóink:

A Szentes ellen játszunk az elődöntőért

Posted on 2021 október 13.

A Szentes ellen játszunk az elődöntőért

A Bajnokok Ligája-mérkőzések közepette szerda este hat órakor Magyar Kupa-negyeddöntős párharc vár a Szolnoki Dózsára, amelynek ellenfele a Szentes lesz a Vízilabda Arénában.

Ez lesz a felek első összecsapása, a visszavágót október 22-én rendezik a Csongrád-Csanád megyei településen.
Az előcsatározások során a Dózsa a Kaposvárnál, míg a Szentes a Miskolc gárdájánál bizonyult jobbnak. A múltról annyit, hogy a két csapat az elmúlt kiírás selejtezőjében épp Szentesen találkozott egymással, akkor a Dózsa 17–5-re nyert. Most is Szeghalmi Zsomborék (képünkön) a párharc esélyesei, de nem szabad lebecsülni ellenfelüket. Erről is beszélt Zsivko Gocics, a Dózsa vezetőedzője.
– Kemény sorozat közepette vagyunk – mondta a szakember. – Szombaton este már az OSC-t fogadjuk a Bajnokok Ligája playoffkörének odavágóján. Mi azonban egyelőre a Magyar Kupa első, szerdai összecsapására koncentrálunk. Nem rossz csapat a Szentes, rendesen össze vannak rakva, mindezt bizonyították a bajnokságban, hiszen legyőzték a BVSC-t. Kellő lendülettel és teljes koncentrációval kell játszanunk mindkét mérkőzésen, és akkor meglesz a továbbjutás. A szombaton szemsérülést szenvedő Teleki András játéka bizonytalan, de vele vagy nélküle is nyerni akarunk a Szentes ellen.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad